Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 7 порад, як підібрати правильний купальник

7 порад, як підібрати правильний купальник

Якщо Ви боїтеся піти на пляж через якісь недоліки свого тіла, Вам просто необхідно купити правильний купальник, який приховає їх і зробить Вас впевненішою в собі. Дуже часто дівчата купують купальники, які візуально збільшують на два, а то і більше розмірів їх живіт або ноги. Тому, щоб цього уникнути, читайте 7 корисних порад, як вибрати правильний купальник.

zakrytyj-kupalnik.jpg (22.8 Kb)
1. Зателефонуйте подрузі
Мої подруги завжди мені допомагають вибрати правильні джинси або красиву кофтинку. Я завжди прислухаюся до їхніх порад і відносно купальника. З упевненістю можу сказати, що Ваші подруги Вам допоможуть вибрати правильний купальник, просто потрібно запитати у них поради.

2. Відчувайте себе добре і виглядаєте добре!
Якщо Ви переїли морозива і відчуваєте себе недобре, або ж злегка захворіли, я не думаю, що в цей момент Вам потрібно купувати купальник. Коли будете почувати себе добре, у Вас буде гарний настрій, тоді і виглядати будете відмінно!

3. Подбайте про білизну
Коли Ви йдете купувати купальник, важливо, щоб Ви вдягнули красиву білизну, адже, напевно, Ви будете міряти купальник. У красивій білизні Ви будете впевнені в собі, і ніщо Вам не зіпсує настрій!

4. Вибирайте купальник золотистого кольору
Поєднання нейлону і спандекса ідеальне для купальника. Нейлон дуже тонкий і швидко висихає, а також тримає форму після багаторазового використання купальника. Спандекс надає додаткову форму купальнику.

5. Зверніть увагу на прикраси
Для тих дівчат, яким подобаються прикраси на одязі, я раджу купувати купальник з блискітками, гудзиками або з вибитим малюнком. Ідеальний купальник - з мотузочками або навіть мереживом. Такий купальник зможе заховати деякі недоліки Вашого тіла.

6. Якщо Ви хочете візуально подовжити свої ноги ...
Якщо хочете здаватися вище, Вам необхідно купувати купальник з високим вирізом для ніг, який візуально подовжить Ваші ноги.

7. Не бійтеся виставляти себе напоказ
Для всіх сором'язливих дівчат: не бійтеся виставляти себе напоказ! Не купуйте купальник, який призначений для бабусь, пам'ятайте, Ви молода і красива дівчина, одягайте красивий, модний купальник. Купальник з мотузочками та мереживом - ідеальний варіант для Вас!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожчий в світі купальник коштує 30 мільйонів доларів [ФОТО]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 21.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2087

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: