Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Хенд мейд / 5 порад, як доглядати за джинсами

5 порад, як доглядати за джинсами

У кожного з нас є улюблені джинси. Але, не виключено, що ти не знаєш основні правила догляду за джинсовою тканиною, неусвідомлено скорочуючи термін життя улюбленої речі. Ми пропонуємо тобі кілька важливих порад по догляду за джинсами.

46285b976bef27fafc84f94c9f4dce.jpg (26.71 Kb)
1. Не пери занадто часто
Якщо ти не виявила на джинсах плями, то чи не піддавайся спокусі прати їх після кожної носки. Через часте прання джинсовий виріб швидко втратить свою форму, колір. Якщо ти все-таки зважилася відправити джинси в пральну машинку, використовуй безфосфатний пральний порошок. В одному з університетів США студенти не прали свої джинси упродовж 15 місяців. Після провели дослідження, і виявилося, що вони були не брудніші, ніж та ж пара джинсів, але після 13 днів носіння.

2. Не пери в занадто гарячій воді
Прання джинсів в гарячій воді призводить до пошкодження волокон тканини. Рекомендуємо прати джинси у воді кімнатної температури, потім вивернути навиворіт і повісити сушитися. Професіонали рекомендують не викручувати джинси.

3. Ніколи не прасуй
Так само, як прання в гарячій воді, прасування джинсів призводить до пошкодження тканини, а також створює складки.

4. Уникай потрапляння на джинси прямих сонячних променів
Сушити найкраще джинси на свіжому повітрі, але не на сонці.

5. Ніколи не одягай джинси, якщо вони повністю не висохли, так як тканина сильно розтягується, наприклад, в області колін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити джинси

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 25.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2128

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: