Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Що буде модним цієї осені?

Що буде модним цієї осені?

В останні теплі дні сумуємо за літом,а варто було б заглянути в осінню моду 2015. Що чекає українських модниць цього річ? Спробуємо вам розповісти.
Перш за все осіння мода принесла нам чорно-білі тони у всіх варіаціях. Клітинка, лінія, комбінації – усе це вже сьогодні можете собі дозволити.

trend4.jpg (33. Kb)

Також модним стають пальта, жакети чи куртки без рукавів, вільний крій додає модницям особливої елегантності та тендітності,а деталі виокремлять їх з-поміж інших.

Щодо сумочок, то сміливо купуйте маленькі клатчі, сумки з хутряних та шкірних виробів, сумки ремені, сумки-валізки та навіть рюкзаки. Але не забувайте гармонійно поєднувати цей аксесуар з цільним образом.

trend6.jpg (33.38 Kb)

4_356.jpg (43.87 Kb)

Пам’ятайте про аксесуари! Невеликі етнічні прикраси додадуть вам вишуканості та індивідуальності, а також підкреслять ваш образ.

Модними стають прості малюнки, незвичайні оптичні принти, а також квіткові та етнічні.
Не забудемо також сказати, що модними кольорами осені 2015 визнано ніжно рожевий, небесно-блакитний, а також усі насичено-яскраві кольори, тому сміливо вдавайтесь до кольорових експериментів.

Щодо макіяжу, - радимо вам чорні стрілки, які й нині не виходять з моди. Тонкі тендітні лінії чи широкі стрілки – вирішувати лише вам. Ваш образ цього річ доповнять соковиті відтінки помад та блисків, а також широкої форми брови.

Будьте красивими та модними цієї осені!

Інформація взята з сайту: cosmo.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:23, 05.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2607

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: