Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Новини моди, Модні тренди, Шопінг / 10 ознак провінційного гардеробу

10 ознак провінційного гардеробу

Золоті каблучки на кожному пальці, чорні туфлі-човники під будь-яке плаття, колготки "кольору засмаги" в 30-градусну спеку - сьогодні виводимо на чисту воду головні ознаки провінційного гардероба!
Можна витрачати більшу частину зарплати на шопінг і жити в столиці, але виглядати при цьому провінційно. Ми знаємо 10 причин, чому так відбувається!


what-to-wear11.jpg (.24 Kb)
Тільки золото, тільки хардкор
Біжутерія - це несерйозно і годиться хіба що для 10-річних дівчаток, а срібло виглядає "бідно". Тому володарка типового провінційного гардероба скуповує золото, неважливо, що дешеве і "самоварне".

Консервативність
Кросівки під сукню? Фу! Світшоти з мереживною спідницею? Кошмар! Дівчина, яка вдягається провінційно, найбільше боїться виглядати не так як "треба" ("як нормальні люди", "як прийнято", "як мама вчила" - список можна продовжувати до нескінченності).

Чорні туфлі - під будь-який наряд
Чорні туфлі-човники - must-have будь-якої провінціалки. Звичайно ж, об'єктивно в цього базового взуття немає нічого поганого, але відмінна риса провінційного гардероба - запихування цих туфель в кожен образ. І неважливо, що з білим річним сарафаном або шортами і простою футболкою туфлі виглядають просто жахливо - наша лірична героїня надіне їх навіть зі спортивним костюмом. А що? Туфлі-човники ж підходять "під все"!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Завужені джинси: 5 правил як і з чим носити

Відсутність стильового розмаїття
У більшості таких модниць існує два основних "стилю" - "пристойний" (на роботу) і "розслаблений" (поза роботою). Нерідко ці "стилі" мікс моторошнуватим чином, породжуючи образи а-ля "корпоратив в офісі".

"Кофти» і «кофтинки"
Топи, боді, кардигани, водолазки, светри, світшоти, блузи - ні, ні і ще раз ні! Провінційний гардероб визнає лише "кофти" і "кофтинки" - трикотажні творіння невідомих китайських виробників. Відмітні ознаки - неякісний матеріал, швидко розтягуються і обростають катишкамі, часто декоровані рюшами, мереживними вставками або стразами. Таку "кофточку" носять і в бенкет, і в світ, і з чорними офісними брюками.

"Шикарна" білизна навіть в спортзал
Прості бюстгальтери з гладкою і тонкої чашкою? Нізащо! Мало де тебе чекає принц на білому коні - він може зустрітися як в офісі, так і в спортзалі або на продуктовому ринку. Тому в хід ідуть виключно мереживні суперпуш-апи, багато прикрашені все тими ж стразами, пір'ям, а іноді і штучним хутром (радує лише, що ніяка тварина не страждає заради такої "краси".) І неважливо, що під гладким і тонким одягом весь "декор" без смаку випирає, а "сексуально піднесена" гордість тисне на підборіддя - головне, що тепер ти вразиш і принца, і навіть його коня!

468185_1_w_0.jpg (29.12 Kb)

Колготки влітку
Ще один страх (крім вищезгаданої боязні виглядати "не як усі") - показати свої голі ноги. Особливо бліді і на початку літа. Тому важлива частина провінційного гардероба - колготки, які їх господиня не знімає цілий рік. Особливий писк - "непомітні" з блиском, здатним засліпити; у велику сіточку; "кольору засмаги". Останні особливо "шикарно" виглядають на контрасті з іншими незагорілими частинами тіла.

Страх експериментів з кольором
Складні колірні поєднання і в принципі будь-яка робота з кольором - це не про прихильниць провінційного стилю. Навіщо винаходити велосипед, думають вони, коли є прості і перевірені часом мікси - чорне з білим, чорне з червоним, чорне з чорним. І не потрібно мучитися і думати, як об'єднати в одному образі бузковий топ і фісташкові штани.

Невміння носити аксесуари
Навіть, здавалося б, такий в цілому простий і поширений аксесуар, як капелюх, викликає у представниць провінційного стилю подив: "Хто і де носить капелюхи?", "Покажіть мені цих людей!", "Щось я нікого не бачила на вулиці в капелюсі ... " - заявляють вони з "іронічною" усмішкою. Всі інші аксесуари також сприймаються як "перебір" - навіщо тобі те, що не несе особливої функціональності?

Любов до підробок
Довести представниці провінційної моди, що фейки - це ганьба, неможливо. В їхній свідомості пародія на відомий бренд завжди буде за замовчуванням краще і "модніше" якісної шкіряної сумки невідомої марки за ті ж гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 02.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 7085

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
joldak 2.10.2015 - 09:09
Стесняюсь предположить, но список составляла типичная провинциалка, где написала о своих комплексах и наболевшем...
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: