Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 немодних речей, про які треба забути

5 немодних речей, про які треба забути

Ми зібрали список з речей, які давно вже перетворилися на відмінні риси несучасного стилю!

platforma4.jpg (20.38 Kb)
Туфлі-копита
Туфлі на величезному каблуці, та ще й "обладнані" прихованою платформою, повинні були залишитися в 2000-х, але з якоїсь невідомої причини дівчата продовжують їх носити. Швидше позбувайся цієї пари, якщо вона все ще мешкає в твоїй шафі!

Занижена талія
Речі із заниженою талією також були актуальні хіба що в "нульові". Сьогодні ж балом править "нормальна" і завищена талія. А ось "сексуальні" джинси з низькою посадкою, що врізаються в стегна, варто викинути прямо зараз і забути про них назавжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-7 модних подарунків

Блискучі колготки
Вже скільки разів твердили світу, що блискучі і тілесні або, ще гірше, кольору засмаги колготки - ознака поганого тону. Але їх все одно можна зустріти цілий рік, як влітку, так і взимку (наприклад, на корпоративі).

Взуття в тон сумці
Ні, звичайно, цей пункт не стосується очевидної історії "чорне до чорного", але от у всіх інших випадках істерично шукати сумку точно такого ж відтінку фуксії, як і новенькі човники, не має сенсу. Куди цікавіше виглядають "пари" з незвичайними поєднаннями кольорів або з участю тренда на colorblocking.

Довгі нігті
Неважливо, нарощені вони або ж "рідні": кігті замість акуратних нігтів - одна з головних ознак того, що господиня такого манікюру не надто розбирається в сучасних модних тенденціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 19.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1461

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: