Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 4 ознаки провінційності твого образу

4 ознаки провінційності твого образу

Можна витратити купу грошей, але виглядати провінціалкою, ми спробуємо застерегти тебе від головних помилок.

a91aa12cdartaa8f6aa25d.jpg (.18 Kb)
Любов до підробок
Довести представниці провінційної моди, що фейки - це ганьба, неможливо. Тому що "я що можу дозволити собі купити в переході сумку Dolce&Gabbana з лакованої клейонки" ?! В їхній свідомості пародія на відомий бренд завжди буде за замовчуванням краще і "модніше" якісної шкіряної сумки невідомої марки за ті ж гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Культові моделі: Наомі, Сінді і Клаудія в новій рекламі [ФОТО]

Невміння носити аксесуари
Навіть, здавалося б, такий в цілому простий і поширений аксесуар, як капелюх, викликає у представниць провінційного стилю подив: "Хто і де носить капелюхи?", "Покажіть мені цих людей!", "Щось я нікого не бачила на вулиці в капелюсі ..." - заявляють вони з "іронічною" усмішкою. Всі інші аксесуари також сприймаються як перебір.

Страх експериментів з кольором
Складні колірні поєднання і в принципі будь-яка робота з кольором - це не про прихильниць провінційного стилю. Навіщо винаходити велосипед, думають вони, коли є прості і перевірені часом мікси - чорне з білим, чорне з червоним, чорне з чорним. І не потрібно мучитися і думати, як об'єднати в одному образі бузковий топ і фісташкові штани.

Консервативність
Кросівки під сукню? Фу! Світшоти з мереживною спідницею? Кошмар! Дівчина, яка вдягається провінційно, найбільше боїться виглядати не так як треба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 09.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2322

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: