Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 причин несмаку твого одягу

5 причин несмаку твого одягу

Якщо ти виявиш та виправиш такі помилки у своєму гардеробі - вже точно позбудешся несмаку!

suchasnij-pin-ap1.jpg (28.24 Kb)
Декор
Намистини, блискітки і стрази доречні на аксесуарах, а також речах, дбайливо зшитих вручну, а ось повсякденний одяг такі деталі тільки псують. І навіть якщо в магазині подібні речі виглядають привабливо, не ведись, адже що може бути гірше футболки або світшоту з відклеїними паєтками?

Темний трикотаж
На перший погляд, в цих речах немає нічого поганого, проте після декількох сеансів прання ти помітиш неприємні зміни фактури і кольору. Альтернативний варіант - в'язані светри і джемпери насичених і світлих відтінків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 цікаві ідеї з пастельним светром

Мереживо
Одного разу взявши в руки справжнє мереживо ручної роботи, ти більше не подивишся на фабричне, яке часто використовують мас-маркетові бренди. Але якщо ти все ж мрієш про напівпрозорі вбрання, віддай перевагу моделям з шифоном. Ну а якщо ти не уявляєш життя без мережива, зверни увагу на речі, частково оздоблені тонким мереживом з необробленими краями.

Невдалий фасон
Правильна посадка - головна запорука вдалого образу. Занадто широкий рукав, об'ємні плечі, короткі штанини та інші недоліки значно здешевлюють річ, незалежно від її вартості.

Дрібні недосконалості
Стирчать нитки, нерівні шви, непропорційні принти та інші подібні деталі, на перший погляд, здаються непомітними, проте всі вони істотно псують загальну картину. Будь уважна до деталей!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 15.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1715

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: