Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 3 питання, на які варто відповісти перед шопігом

3 питання, на які варто відповісти перед шопігом

Пропонуємо перед тим, як прийняти остаточне рішення про покупку, задати собі всього три питання.

moda.jpg (56.96 Kb)
Як часто я буду носити це?
Якщо та річ, яку ви хочете придбати, не дуже практична і призначена тільки для носіння в особливих випадках, то напевно вона просто буде займати місце у вашій шафі без будь-якої користі. Задумайтесь: скільки разів на рік у вас бувають такі "особливі випадки"? Якщо у вашому гардеробі вже є два-три наряди для них, то покупка ще одного може бути марною тратою грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 секрети, які зроблять тебе візуально худшою на 5 кг

Я це купую тільки заради ціни?
Ви потрапили на розпродаж і відчули себе так, як ніби виграли в лотерею? Дуже просто купити речі, які, в принципі, вам не особливо потрібні, але які мають привабливу, як вам здається, ціну. Запитайте себе: чи купили б ви цю річ за повну вартість? Вам дійсно потрібна лижна куртка? Ви всерйоз вважаєте, що в цьому році підете кататися на лижах? Якщо ви розумієте, що ніколи б не купили цю річ за повною ціною, кладіть її назад на полицю.

З чим це поєднується?
Купівля речі, яка ніяк не комбінується з іншими предметами вашого гардероба, змусить вас знову розщедритися - і, може бути, не раз. Адже до спідниці, до якої не йде жодна з ваших блузок, доведеться підбирати кофточку, а потім купити туфлі в тому ж стилі, а потім ... В результаті через придбання однієї, нехай і симпатичної, речі ви починаєте витрачати гроші на ті елементи гардероба, які і не думали купувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 22.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1787

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: