Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 8 правил для шопінгу

8 правил для шопінгу

Усі ми, дівчата, любимо ходити по магазинам, приміряючи красивий одяг. Шопінг, безумовно, один з найбільш привабливих та бажаних занять для дівчини, проте іноді стається так, що ми купуємо абсолютно непотрібні речі, які не підходять за розміром, фасоном, мають поганий крій або матеріал. Аби вберегтись від марних трат та недоцільних речей, ми вирішили розповісти тобі головні правила шопінгу і не тільки! Сьогодні ти маєш нагоду дізнатись де ж найкраще купити дійсно круті речі.

000121212.jpg (267.75 Kb)
Базові речі.
Якщо ти ну дуже хочеш саме сьогодні купити щось для себе, нехай це будуть базові речі, які ніколи не вийдуть з моди. Такі як цікаві туніки для жінок, чорні штани-сигарети, жакети чи блузи.

Чоловіки залишаються вдома.
Ти дійсно хочеш слухати його прохання швидше йти додому? Чи дійсно насолодитись процесом покупок? До того ж іноді цінники на блузках можуть повергнути твого коханого в шок. Він дійсно ніколи не зрозуміє як цей шматок тканини може коштувати так дорого. Хоча купити гарну жіночу блузку недорого можна, скористайся сайтом bombayshop.com.ua, ти точно здивуєшся різноманітним асортиментом, а твій хлопець нарешті перестане називати тебе марнотраткою.

Ніколи не бери всі гроші з собою.
"Візьму трохи більше грошей, раптом що" - думаєш ти, але це "раптом що" йде на абсолютно необдумані покупки. Бери рівно стільки, скільки ти б витратила при здоровому глузді.

Купуй дорогі та якісні речі в сезон знижок.
Так ти купиш гарну річ за півціни. Чи ж не про це ти мріяла? Так, згодимось, чекати цілий місяць до чергового розпродажу буває важко, проте чи не будеш ти кусати лікті, якщо Танька купить таку ж саму спідницю втричі дешевше? Ти не можеш дозволити цьому статись!

Детальна примірка.
Купувати речі "на око" ми категорично не рекомендуємо, де таке бачено ,відмовлятись від примірки? А раптом дорога річ не буде сидіти так само ідеально, як на манекені? Ми б взагалі радили міряти безліч різнопланових речей, а вже потім обирати, що тобі пасує найбільш.

Забуть про дурниці.
Футболка з мишками чи спідниця, як в школярки? А тепер дістань такі речі зі своєї шафи і запитай себе «Навіщо?» Ось тому ми разимо забути про такі непотрібні покупки. Так, це смішно і цікаво, проте зізнайся, далі магазину ти в цьому не підеш.

Не думай про провину.
Якщо ти вже купила якісь речі, або збираєшся купити – не відчувай себе в чомусь винною. Так, можливо це незапланована покупка, проте якщо це дійсно твоя річ, та ще й за смішну ціну – купляй та навіть не задумуйся.

Отримуй задоволення.
Не смій псувати собі настрій під час покупок. А то куплені речі будуть такими ж нудними та сумними, як і ти. Усміхайся та отримуй задоволення, хіба ж не для цього усі жінки світу ходять на шоппнг?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

14:07, 14.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1924

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: