Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 простих порад, щоб обновити гардероб та бути стильною

5 простих порад, щоб обновити гардероб та бути стильною

Всього 5 порад допоможуть по-іншому поглянути на свій гардероб!

obnovlyaem-svoy-garderob.jpg (206.85 Kb)
Відмовся від чорних речей на один тиждень
Одяг чорного кольору універсальнаий але в твоїй ситуації пора поглянути на гардероб свіжим поглядом. В першу чергу, заховай все чорне якнайдалі, щоб ці речі не траплялися тобі на очі мінімум 7 днів.

Міксуй речі найрізноманітнішими способами
Спробуй найнесподіваніші сполучення, і ти точно відкриєш для себе багато нових стильних можливостей. Розклавши кілька комплектів перед собою, доповнюй їх різним взуттям та аксесуарами. Поглянь на модні деталі новими очима!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумки Balenciaga пертворились у предмет насмішок [ФОТО]

Проведи "модний детокс"
Вибери практичний повсякденний комплект одягу, що підходить для будніх і вихідних днів. Він повинен бути максимально простим, без зайвих деталей і аксесуарів. Експеримент полягає в тому, що носити ці речі потрібно цілий тиждень. Весь цей час продовжуй заповнювати шопінг-художній альбом, записуючи в нього речі, яких тобі буде особливо не вистачати. Через тиждень ти оціниш свій гардероб свіжим поглядом і точно визначиш, до яких речей тебе тягне більше.

Заведи особистого стиліста
А точніше - подругу, яка тиждень керуватиме твоїм стилем. Дай їй повну свободу дій і попроси скласти для тебе кілька модних комплектів на тиждень, а інші речі заховати подалі. Кожен день надсилай їй фотографію свого образу, справно виконуючи вказівки. Дозволивши комусь керувати твоїм гардеробом, ти зміниш погляд на власний стиль.

Проведи обмін
Запропонуй подрузі, яка також хоче повністю оновити свій гардероб, модний експеримент: виберіть з одягу один одного будь-які вподобані речі і обміняйтеся. Через місяць подумай, яких речей тобі не вистачало найбільше і які деталі з гардероба напарниці тобі особливо сподобалися. Порівняйте списки і подумайте, якими речами ви хотіли б обмінятися назавжди. Наступний крок - звичайно ж, шопінг!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 13.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1505

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: