Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Які поєднання кольорів модні цієї весни?

Які поєднання кольорів модні цієї весни?

Ми вибрали 5 найактуальніших сполучень цієї весни і готові поділитися ними з тобою!

11gbvgrbr00997gh.jpg (308.67 Kb)
Червоний + блакитний
Мабуть, класика колористики, але від цього не менш модна в 2016 році. Це поєднання "зручне" ще й тим, що воно легко комбінується з іншими кольорами і відмінно виглядає навіть не в повній мірі (наприклад, якщо ти одягаєш светр в червону смужку і синю спідницю-олівець).

Помаранчевий + синій
Помаранчевий - досить складний колір, який готовий "дружити" далеко не з усім спектром, за що його дуже не люблять багато модниць, адже скласти образ за участю "апельсина" дуже і дуже непросто. Але темно-синій (navy blue) стане ідеальною парою речі помаранчевого кольору і "заспокоїть" її. Важливо: від кислотно-оранжевого в цьому поєднанні краще відмовитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як залишатись стильною з мінімальними витратами?

Небесно-блакитний + помаранчевий
А ось в цьому дуеті яскравий помаранчевий буде на своєму місці завдяки спотворенні ультрамодного небесно-блакитного кольору, який виступить в ролі нейтрального "фону". Один з найпростіших і вдалих прикладів - помаранчеві штани-кюлоти і недбало зав'язана на талії класична блакитна сорочка в чоловічому стилі. Тільки не застібайся на всі ґудзики!

Зелений + синій
Темно-зелений і темно-синій, здавалося б, не саме весняне поєднання кольорів. На перший погляд, такий мікс куди більше підходить для осені, ніж самої квітучої пори року. Однак стилісти і дизайнери впевнені, що це поєднання стане хітом, тому обов'язково придивися до цієї гами під час шопінгу. Очевидний плюс - приглушені (і невимогливі) кольору подружаться буквально з будь-яким весняно-літнім взуттям та аксесуарами.

Яскраво-жовтий + бежевий
Яскраві, електричні кольору знову актуальні, за що можеш сміливо сказати "спасибі" повернулися в список гарячих трендів 80-х. Але приборкати, наприклад, канарково-жовтий часом непросто: мікси з чорним або білим кольором занадто очевидні і не дуже сучасні. Тому ми радимо тобі доповнити яскраво-жовту річ предметом гардероба тілесного кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 31.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1737

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: