Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 найкрутіших суконь для сезону весна-літо

5 найкрутіших суконь для сезону весна-літо

Ми обрали для тебе найкращі ідеї для теплого сезону!

000-0lpokl.jpg (2.65 Kb)
З відкритими плечима
Відкриті плечі актуальні вже не перший сезон, а в 2016 році ця тенденція знайшла максимальне застосування в літніх сукнях. Цей тренд ідеальний для тебе, якщо тобі хочеться відчути себе жіночною і сексуальною, але в дуже відкритих нарядах ти відчуваєш дискомфорт. Головний плюс тут в тому, що відкриті плечі можна зустріти як на сукнях "на кожен день", так і на моделях для вечірнього виходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити мереживо у цьому сезоні?

З квітковим принтом
Квітковий принт також перейшов в новий сезон з попередніх - діаметр квітів став меншим, а до самого тренду "підмішали" гранж і 90-ті. Тому наймодніші сукні в квіточку повинні відрізнятися мінімалістичним кроєм і поєднуватися виключно з грубуватим взуттям і таким же верхнім одягом (кращий вибір - об'ємні джинсові куртки і косухи).

В кольорову смужку
Ще один "новий старий тренд" - кольорові смуги. Чим яскравіше, тим краще, так що не бійся виглядати занадто барвисто, а щоб трохи зменшити яскравість, "заспокоюй" ефектний наряд лаконічними аксесуарами і взуттям. І пам'ятай - образів відразу з декількома такими ж яскравими речами краще уникати.

Плаття сорочка
Сукня-сорочка - справжня літня класика. Легке, універсальне і завжди доречне плаття стане в нагоді кожній модниці. Не забувай про тенденцію носити сукні поверх штанів або джинсів - сукня-сорочка для цієї мети підходить просто ідеально.

У білизняному стилі
Чи то плаття, то чи нічна сорочка - білизняний стиль не збавляє обертів, посилюючи свій вплив на гардероби модниць ще й за рахунок чергового витка моди на гранж. Днем носи плаття-комбінацію з кросівками або взуттям на товстій платформі, а ввечері сміливо міняй їх на лаконічні босоніжки на підборах, доповнюючи образ класичним піджаком в чоловічому стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 21.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2200

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: