Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 наймодніших кольорів цього літа

5 наймодніших кольорів цього літа

Якщо на початку весни в моді були досить яскраві і соковиті кольори, то травень і майбутнє літо - час ніжних пастельних відтінків з красивими назвами.

56yt6yhu.jpg (140.34 Kb)
Rose Quartz - рожевий кварц.
Цей колір - беззаперечний фаворит сезону. Вважається універсальним, оскільки чудово виглядає і соло, і в поєднанні з іншими пастельними тонами, а також ахроматикою: чорним, білим і сірим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити мереживо у цьому сезоні?

peach_1.jpg (20.6 Kb)
 
Peach Echo - персикове відлуння.
Знаєте, чому відлуння? Тому, що мова йде про розмитий, а не класичний персиковий відтінок. Орієнтир - ніжний колір персикового морозива. Peach Echo ідеально поєднується з блідо-бузковим та лілово-сірим.

blue_1.jpg (17.66 Kb)
 
Serenity - колір весняного неба: з ледь відчутною блакиттю, легкістю і безтурботністю.
Відтінок настільки універсальний, що відмінно поєднується і з яскравими кольорами, і з блідими. У першому випадку Serenity використовують, щоб збалансувати кричущі кольори.

yel.jpg (15.83 Kb)
  
Buttercup - жовтець.
Жовтий - головний колір наступаючого літа. Але якщо в минулому весняно-літньому сезоні він був приглушеним і світлим, то в цьому - більше сонячним.

green.jpg (26.41 Kb)
 
Limpet Shell - черепашка.
Морські відтінки традиційно в моді влітку - все-таки час відпусток і відпочинку на узбережжі. Колір хороший і сам по собі, і в компанії, наприклад, з персиковим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 08.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1193

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: