Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 3 пари джинсів, які ніколи не вийдуть з моди

3 пари джинсів, які ніколи не вийдуть з моди

Сьогодні ми вирішили вибрати стильні пари джинсів, які ніколи не вийдуть з моди - вибирай свої ідеальні "бойфренди", "скінні" або прямі джинси!

13123edwf.jpg (161.93 Kb)
Джинси "бойфренди"
"Бойфренди", мабуть, можна охрестити найпопулярнішою моделлю джинсів і, разом з тим, самою універсальною. Вони однаково вдало сидять як на високих і худих дівчат, так і на мініатюрних модницях з формами - головне, правильно підібрати під них взуття і верх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 порад, щоб обрати спідницю-олівець

Прямі джинси
Не менш універсальні і прямі джинси, які до того ж ще й візуально роблять свою господиню стрункішою і вищою. Носити їх можна з чим завгодно, від кросівок і світшотів до кроп-топів і запаморочливо високих шпильок, особливо за умови, що обрана тобою модель не буде відрізнятися помітним декором. У цьому сезоні придивися до укорочених варіантів класичних прямих джинсів.

Скінні
Вузькі джинси зовсім не така «"кладна" модна історія, як може здатися на перший погляд: насправді вони здатні подружитися не лише з дівчатами з модельною фігурою, але і з практично усіма можливими типами фігур (головне, не доповнювати їх надмірно обтягуючим верхом і вибирати джинси строго свого розміру).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 09.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1769

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: