Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 пар шортів для літнього сезону

5 пар шортів для літнього сезону

Літній сезону вже не за горами!

435r345redgtrfg.jpg (176.59 Kb)
Білизняні шорти оверсайз
Якщо у вас жіночна фігура "гітара", намагайтеся не вибирати облягаючі і надто об'ємні шорти, робіть акцент на талії. Якщо стегна досить широкі, відмовляйтеся від укорочених фасонів. Хоч шортам в основному віддають перевагу молоді дівчата спортивної статури, вибравши відповідний фасон, можна вибудувати грамотний і елегантний образ.

Джинсові шорти
Джинсові шорти відмінно виглядають і з об'ємним светром, і з світшотом, і з кроп-топом. Але саме "смачне" - це, мабуть, їх поєднання з класичною білою футболкою або сорочкою чоловічого крою. Сміливо надягайте джинси і футболку, заправлену однією стороною, а поверх можна накинути сорочку або пов'язати светр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити кюлоти у цьому сезоні?

Шорти із завищеною талією
Шорти із завищеною талією дружать з легкими блузами, сорочками, кардіганами і стильними піджаками. Якщо у вас красиві, але не дуже довгі ноги, доповнюйте образ взуттям на підборах або танкетці.

Ретрошорти
А класичні шорти чудово виглядають в парі з блузами і сорочками, джемперами і подовженими жилетами. У найсуворіший образ завжди можна внести родзинку, розбавивши його футболкою з яскравим принтом і піджаком класичного крою.

Пляжні шорти
Образ з пляжними шортами точно ніщо не може обмежити. Футболка з сітки, рвана футболка, яскравий топ або просто верх від купальника будуть справжніми проявами свободи і стилю. І не проходьте повз шорт в білизняному стилі, вони все ще дуже популярні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 10.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1850

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: