Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 6 цікавих порад для пляжного сезону

6 цікавих порад для пляжного сезону

Щоб зустріти пляжний сезон у всеозброєнні, радимо обміркувати все до дрібниць, адже яскраві деталі і аксесуари - запорука по-справжньому стильних комплектів. У новій літній колекції Accessorize ми знайшли все найпотрібніше для карколомних пляжних образів. Бери на замітку!

i8u7y6tredfgh.jpg (311 Kb)
Грайливі аксесуари зроблять твій пляжний образ по-справжньому унікальним. Підходь до їх вибору практично: роби ставку на сумки і рюкзаки незвичайного дизайну, які зіграють роль стильного і дуже зручного аксесуара.

Любиш насичені кольори? Обирай "соковиті" відтінки купальників - від неоново-коралового до аквамаринового і індиго. І не забудь про оригінальні акценти у вигляді строкатих браслетів, цікавих підвісок і прикрас для волосся.

Злитий купальник - ефектна і універсальна деталь. По-перше, це ідеальний вибір для вечірки біля басейну, який відмінно виглядає з великими браслетами і намистами. Крім того, на курорті такий купальник можна носити і в якості боді, надягаючи поверх нього спідниці, шорти або широкі штани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український бренд MustHave представив нову колекцію [ФОТО]

Стильним доповненням до яскравого купальнику стануть незвичайні прикраси для волосся - пов'язки з штучними квітами або барвисті хустки. Прояви свою багату фантазію і творчий підхід!

Яскраві візерунки - хіт сезону, який особливо актуальний в пляжній моді. Етнічні та квіткові забарвлення забезпечать тобі саме влучне попадання в ціль, а відповідні по стилю аксесуари зроблять образ ще більш кокетливим і яскравим!

В'язані сукні та повітряні туніки - модний і дуже практичний вибір на літо, адже вони ефектно виглядають як самі по собі, так і поверх купальників. Це, однозначно, must-have сезону!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 03.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1376

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: