Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 ознак відсутності стилю

5 ознак відсутності стилю

Ось що може тебе видати.

der45t34.jpg (206.86 Kb)


Невміння змішувати стилі
Сучасна мода базується на теорії mix & match - нам пропонують змішувати не тільки різні кольори, принти і фактури, але і абсолютно, здавалося б, протилежні стилі. А ось "одностільові" образи без будь-яких цікавих акцентів і контрастів виглядають відверто нудними і монотонними.

Відсутність самоіронії
Не стався до моди і власних образів занадто серйозно, інакше знову ж ризикуєш виглядати нудно. Костюм для роботи "розбав" незвичайною брошкою або поєднай білими кросівками, а градус сексуальності вбранню для вечірки зменш за допомогою грубуватого взуття в чоловічому стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модна деталь: прозора сумка

Невміння носити аксесуари
Деталі "роблять" образ: часто вдало підібраний аксесуар здатний стати головним акцентом твого аутфіту і змінити його до невпізнання, перетворивши, наприклад, буденний наряд в вечірній. На жаль, багато модниць так і не подружилися з аксесуарами: одні бояться "пересолити", інші, навпаки, не відчувають міри в кількості деталей в одному образі.

Схильність слідувати стереотипам
Поки всі твої подруги давним-давно носять з сукнею кросівки, ти продовжуєш наполегливо носити свої самі незручні шпильки, "тому що дівчинка". Стереотипи шкодять не тільки якістю твого життя, а й твому стилю, позбавляючи тебе чималого числа цікавих і незвичайних образів.

Колготки "кольору засмаги"
Якщо суворий дрес-код або просто ситуація вимагають від тебе обов'язкової присутності колготок або панчіх, вибирай пару, що тон в тон повторює колір твоєї шкіри. Але ніколи, чуєш, ніколи не купуй колготки кольору "засмаги"! Про ажурні моделі і "тілесні" колготки в сіточку ми навіть говорити не будемо.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 04.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1808

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: