Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 7 речей, які зроблять твою фігуру ідеальною

7 речей, які зроблять твою фігуру ідеальною

Найкрутіші речі, щоб виглядати стильно та підкреслити фігуру.

ggregt5t353.jpg (220.75 Kb)
Біла сорочка в чоловічому стилі
Головне, не вибирати сорочку з мішкуватою посадкою - саме модель "правильного" розміру приховає зайве і візуально зробить фігуру стрункішою.

Плаття, що підкреслює талію
Незалежно від типу фігури підкреслена талія завжди "грає" на твій стороні - згадай про модні секрети Кейт Міддлтон!

Топ "бойфренда"
Прямий подовжений блейзер повинен сидіти на тобі також як і вищезгадана біла сорочка в чоловічому стилі - він теж не повинен бути занадто великим (особливо в плечах). Носи його з чим завгодно, від сукні в білизняному стилі до прозаїчної комбінації з джинсів і білої футболки, - він завжди добре сидить і "витягує" будь-яку фігуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які помилки заважають тобі виглядати стильно?

Взуття тілесного відтінку
Тут все ще простіше, ніж в попередніх пунктах - як ти напевно вже здогадалася, таке взуття стає продовженням ноги і візуально додає тобі зросту.

Джинси- "бойфренди"
В одному випадку вони легко додадуть обсяг в потрібних місцях, в іншому, навпаки, приховають зайві кілограми. Але при пошуку ідеальних "бойфрендів" радимо тобі переміряти всі варіанти - ніколи не знаєш заздалегідь, яка саме пара виявиться "твоєю"!

Класичний тренч
Класичний тренч (до слова, не обов'язково хрестоматійного бежевого кольору!), по-перше, знову ж підкреслює талію, по-друге, робить твій силует більш чітким.

Прямі джинси
Важливо - вони не повинні "висіти" або занадто облягати силует. Носити можна з будь-яким взуттям і абсолютно будь-яким верхом в залежності від типу фігури.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 17.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1398

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: