Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 7 базових речей, які ти мусиш мати

7 базових речей, які ти мусиш мати

Кожна з нас прагне виглядати красивою, стильною та модною леді. Ми вже точно впевнені, що ви вже прочитали наші найновіші статті про нові тенденції у манікюрі та ефектному макіяжі. А зараз ми хочемо розповісти вам про мінімальний набір гардеробу, який цього року мусить мати справжнісінька модниця. Окрім того, дамо маленькі підказки, де ж можна знайти такий одяг. Якщо вам цікаво дізнатись більше та зрозуміти, чого не вистачає у вашому гардеробі – читайте нашу статтю!

rfgreg5t54t64.jpg (245.91 Kb)
Звісно, не варто обмежувати свій гардероб лише цими речами, проте саме цей одяг – базовий мінімум, який потрібно мати. Де ж знайти такий стильний та модний одяг? Багато брендів пропонують подібні речі, про які мова йтиме нижче. Але якщо ви не хочете довго ходити по магазинам та переплачувати – рекомендуємо вам брендовий інтернет магазин shoplife.od.ua. Тут ви зможете знайти величезний вибір жіночого взуття, одягу, а також аксесуарів. Тут можна придбати і чоловічий та дитячий одяг, цей магазин – для всієї родини, спробуйте і ви!

А які ж речі варто мати стильній дівчині у 2016 році?
1.Класичні чорні штани.

Класичні штани – це основа строгого образу. Вони згодяться для роботи, офіційних зустрічей і навіть вечірок. Обов’язково треба придбати їх, щоб поєднувати з стильними блузами, сорочками, блейзерами та туніками.

2.Джинси скінні та/або бойфренди.
Без джинсів сьогодні ну просто нікуди. Розслаблені образи у стилі кежуал, актуальний спорт-шик або ж класичний cтиль з підборами та цікавими блузами – обирай будь-який і ти будеш виглядати неперевершено.

3.Маленька чорна сукня.
Так, як без неї, класика залишається актуальною і сьогодні, тому у твоєму гардеробі повинна бути така сукня. Це стильно, ефектно та модно. У ній хоч куди: офіс, вечірка, зустріч з друзями чи модний показ.

4. Спідниця-олівець.
спідниця-олівець – актуальна історія, так само ,як і чорна сукня, проте сьогодні варто обирати спідницю з цікавими деталями – дизайном, фактурою, принтом. Доповнюйте її шифоновою блузою та туфлями на широких підборах.

5.Туфлі та широких підборах.
Шпильки, туфлі-копитця – усе це застаріло, в цьому сезоні варто звернути увагу на взуття на широких підборах. Дизайн у стилі мінімалізм та яскраві або пастельні кольори – усе, що тобі потрібно!

6. Куртка-косуха.
Ще однин тренд цього сезону. Трохи брутально, якщо поєднати з бойфрендами, майкою та лоферами, але вишукано, якщо додати спідницю та взуття на підборах, - безпрограшна річ у гардеробі.

7. Яскрава сукня.
Сукня-футляр, сукня з відкритими плечима, довжини максі або міді – обирати лише тобі, але враховуй особливості своєї фігури. Така сукня повинна бути на «особливий випадок». І коли він нарешті настане – ти точно будеш мати, що одягнути, а хіба ж це не прекрасно?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

10:38, 19.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1342

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: