Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Модні джинсові куртки і пальто 2016

Модні джинсові куртки і пальто 2016

Стильно і по-новому.

defwfr3wer3r32r.jpg (258.6 Kb)
Звичайні джинсівки вже набридли - денім виходить у вищу лігу: в моді джинсові парки і пальто.

Якщо чесно, то цьогорічного осіннього сезону не так багато чогось дійсно нового - більшість трендів повторюють тенденції або минулої зими, або літа, що минає. Але дещо цікаве все-таки відзначити можна. Наприклад, поява в хіт-листі трендів теплого верхнього одягу з деніму: осінніх джинсових пальто, парок, в тому числі з хутром, і курток інших фасонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які стильні речі варто приміряти цієї осені?
 
Виглядає дуже оригінально, оскільки ми звикли асоціювати "курточний" денім виключно з літом. Ну, або з теплою осінню. Але ніяк не з прохолодним міжсезонням. І тим не менше в цьому році перші холоди справжні модниці зустрінуть швидше за все в чомусь джинсовому на теплій підкладці і з хутряною обробкою. Більшою популярністю користуються куртки. Якщо ви все-таки вважаєте за краще пальто, виберіть щось незвичайне, наприклад, овальне пальто, оверсайз або цікаву модель в підлогу.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 03.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2414

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: