Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 5 стильних речей з 90-х, які будуть в моді цієї зими

5 стильних речей з 90-х, які будуть в моді цієї зими

Сучасна мода тріумфально повернула в наші гардероби головні хіти 1990-х років, подарувавши більше свободи, комфорту і вседозволеності в прояві себе. На які хіти цього сезону варто звернути увагу?

5182_childrenrestructuring-9.jpg (56.91 Kb)

Плаття-толстовка


Трикотажна сукня прямого крою, візуально нагадує затишну толстовку - це те, без чого зовсім не обійтися взимку. Головні прикраси таких "привітів з 90-х" - це декор з органзи, нашивки і принти з назвами груп, популярних в ту пору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-З чим носити светр: сукня, спідниця і штани (ФОТО)
-Неймовірний різдвяний ролик від ювелірного дому Cartier
-Культовое возвращение: джинсовая одежда

8768_bershka18.jpg (41.77 Kb)

Мохерові светр


У 1990-ті роки у кожної дівчини в гардеробі був такий "пухнастий" светр. Останні кілька сезонів дизайнери не раз намагалися повернути його в моду і модниці йшли у них на поводу. Але саме взимку 2017 року мохерові речі переживають своє друге пришестя. Носити його можна з усім, в тому числі, і з спідницями з легких тканин.

4232_pull_and_bear2.jpg (40.79 Kb)

Худі з капюшоном


Просторе худі з капюшоном - ще одна тенденція з 90-х, яка повернулася в цьому році. За допомогою цієї речі легко створювати актуальні багатошарові образи, а також сміливо замінювати їм не тільки светри, але і кардигани.

6016_reserved4.jpg (21. Kb)

Штани джоггингом


У 1990-ті роки все ходили в спортивних костюмах, ця тенденція стала актуальною і в 2016 році, коли штани для бігу модні бренди пропонують не тільки носити їх кожен день, замість звичних джинсів, але і поєднувати з взуттям на підборах, як це вже роблять багато модні зірки.

3655_topshop37.jpg (54.23 Kb)

Оксамитовий топ


Оксамит користувався шаленою популярністю в далекі 1990-ті роки, і ось він знову повернувся на полиці магазинів у вигляді найрізноманітніших речей: від вечірніх суконь в підлогу до розкішних блейзерів і костюмів. Для створення повсякденного способу ідеально підійде топ або боді з оксамиту, які будуть гармонійно і трендово виглядати в поєднанні з джинсами із завищеною талією.

0135_warehouse19.jpg (27.85 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 02.12.2016
Автор: katerina
Переглядів: 1694

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: