Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Новини моди, Модні тренди / Модна весна 2017: 4 стильні поради

Модна весна 2017: 4 стильні поради

Весна поки що не радує нас своїм теплом, проте, якщо вірити прогнозу погоди, зовсім скоро примхливе сонечко все ж подарує нам свої теплі промені. А ти вже готова до по-справжньому теплого весняного сезону? Якщо ні, не хвилюйся, в нашому матеріалі ми розповімо вам, які речі просто необхідно придбати, а також де їх можна знайти. Проте все по порядку, а деталі – вже всередині!

modnye-zhenskie-kurtki-osen-zima-2016-2017-foto-29.jpg (199.62 Kb)

1. Круті джинси.

Ну куди ж ми без них, без них не обходиться жоден сезон, проте змінюються варіації. Що ж такого цікавого придумали дизайнери цього разу? Вишивка!Так, саме наша автентична вишивка стає хітом сезону. Джинси з елементами вишивки модниці розмітають немов гарячі пиріжки, будь і ти в тренді! Окрім того в цьому сезоні можна обирати лаконічність. Прості, прямі моделі відмінно «подружаться» буквально з будь-якими речами з твого гардеробу. Також можна звернути увагу на моделі із завищеною талією, вони сьогодні також на піку популярності. А всі наймодніші та найстильніші новинки ти зможеш придбати на сайті інтернет-магазину, ось сторінка. Відмінна якість, хороша ціна та сервіс на вищому рівні.

2. Туніка або блузка.

Цікава та оригінальна блуза, яка цілком і повністю демонструє оточуючим твій внутрішній настрій. Грайливі волани для романтичних натур, шкіряні вставки для спокусниць та етно мотиви для оригінальних модниць. Знайди щось своє тут, і ти точно не пожалкуєш про зроблену покупку! Не забудь, в тренді також грайливо відкриті плечі, бретельки та сорочки на чоловічу манеру. Вибір, як ти сама бачиш, величезний, справа за малим, нарешті визначитись і придбати стильний та модний одяг для себе, поквапся!

3. Оригінальна сумочка.

В цьому сезоні дозволь собі усе те, що ти ніколи не дозволяла собі раніше! Круті та брутальні наклейки на сумці, стрази, перлини або вишивка, в цьому сезоні сумка – яскравий аксесуар твого образу. Розмір також має значення, ми радимо обирати не дуже великі моделі, якщо ти носиш із собою небагато речей, сміливо обирай клатчі!

4. Романтична сукня.

У кожної леді мусить бути сукня «на вихід». А у тебе так є? Але ж суконь багато не буває, тим більш, що у цьому сезоні варто дозволити собі моделі з бретельками у білизняному стилі, сукні з відкритими або напіввідкритими плечима, виріз типу V. Довжину обирай таку, яка тобі підходить, тобто вигідно представляє твою фігуру, краще до коліна або ж нижче, для особливих цінительок стилю радимо спробувати сукню максі, проте варто красиво обіграти її з одягом, а також аксесуарами. Але це вже на твій смак!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:05, 30.04.2017
Автор: Sofia
Переглядів: 6142

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: