Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 6 стильних речей, які можна позичити у бойфренда

6 стильних речей, які можна позичити у бойфренда

Хто сказав, що одяг в чоловічому стилі не може виглядати елегантно? Ми переконані, що широкі светри, сорочки і вільні джинси відмінно впишуться в твій гардероб. Вчися створювати нові комплекти!

djins.jpg (39. Kb)
1. Його блейзер

blazer6.jpg (24.47 Kb)

Чорний жакет - класична і практична деталь гардероба. Його можна носити як в ділових ансамблях, так в поєднанні з джинсами, шкіряними шортами або коктейльними сукнями.

2. Його годинник

watch_main.jpg (29.37 Kb)

Масивні наручні годинники з шкіряним або металевим ремінцем стануть "родзинкою" твоїх образів. Цей аксесуар можна носити з чим завгодно, але найяскравіше він буде виглядати в комплекті з кольоровими браслетами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємося до холодів: стильні шапки

3. Його сорочка

buttondown_main.jpg (26.35 Kb)

Дівчата люблять приміряти чоловічі сорочки і це факт, адже в них так зручно прогулюватися по квартирі. Чому б не використати цю деталь в casual гардеробі, поєднуючи з джинсами і елегантними човниками.

4. Його джинси

boyfriendjeans_main.jpg (31.4 Kb)

Вільні джинси-бойфренди ідеально вписуються в молодіжний стиль. Цю модель, яка вже кілька сезонів не виходить з моди, доповнюй лаконічним верхом - однотонними блузами і футболками. Із взуття підійдуть будь-які варіанти - кросівки, балетки, чоботи і елегантні лодочкі.

5. Його світшоти

sweatshirt_main.jpg (26.93 Kb)

Світшоти - стильна різновид светри, нагадує толстовку, але без капюшона. Останнім часом світшоти настільки популярні, що вітаються в будь-яких поєднаннях - будь-то комплект з спідницею, шортами, джинсами або класичними брюками.

6. Його куртка

jeanjacketmain.jpg (33.36 Kb)

Джинсовий жакет - ще одна універсальна деталь для прохолодної погоди. Така куртка надає образам молодіжний кежуал-вигляд і вдало доповнює наряди будь-якої колірної гами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 13.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3926

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: