Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні шуби 2015

Модні шуби 2015

Довгі моделі хутряних пальто - модна тенденція зими 2015 року. Лаконічні пальто з об'ємним або стриженим хутром якнайкраще підійдуть для зимоих днів.

468897_devushka_shuba_ulica_1680x1050_www.jpg (18.7 Kb)

Їх елегантний, представницький вигляд вписується в гардероб будь-якої жінки. Незвичайна колірна гамма робить пальто з хутра прийнятними і модними видами верхнього одягу на всі випадки життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємося до холодів: стильні шапки
 
Класичні різновиди шуб середньої довжини прямого або розкльошеного фасону сірих, чорних, коричневих забарвлень ніколи не виходять з моди. Класичні і в міру строгі моделі шуб є завжди безпрограшним і найбільш універсальним видом жіночого верхнього одягу, який дуже подобається модницям.
 
Якщо класична шуба або хутряна куртка у вас вже є, але хочеться різноманітності, щоб виділитися з натовпу, тоді незвичні моделі кожушків і хутряних пальто з об'ємними рукавами створені для вас. Пишні, хутряні рукава виглядають екстравагантно і незвично. За рахунок об'ємних плечей жіноча фігура в таких шубках виглядає не по-жіночому мужньо, але в той же час дуже стильно і модно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 15.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3626

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: