Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні зимові дублянки 2015

Модні зимові дублянки 2015

Модні дублянки зими 2015 року - одне з найкращих рішень при виборі стильного та теплого одягу для холодної зими. Безліч моделей різних стилів, розкіш і якість матеріалів, незвичайні забарвлення і оздоблення поставили дублянки в ряд найкращих видів зимового одягу.

pr20120118163635.jpg (28.18 Kb)
М'яка і затишна овчина - улюблений матеріал модельєрів - представлена ​​в найрізноманітніших варіаціях і комбінаціях з хутром, гладкою шкірою (всілякі бейки, канти, накладні кишені, пояси). Комбінують в модних дублянках і драп, замшу, лакову шкіру, аплікації або вставки з щипаного, стриженого хутра. Однозначно такі елементи декору "дають нове життя" традиційним фасонам і дозволяють по-сучасному поглянути на звичні види дублянок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обираємо зимові чоботи: основні поради
 
Що стосується актуальних фасонів, то тут спостерігається поєднання класики прямих форм без зайвого декору і грайливих, сучасних моделей різної довжини і забарвленя: куртки-пілоти, косухи, бомбери з незвичайними застібками, блискавками, несподіваними комбінаціями з трикотажем дуже великої в'язки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 26.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 5429

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: