Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Новини моди / 5 стильних поєднань з базовими речами осені [ФОТО]

5 стильних поєднань з базовими речами осені [ФОТО]

В розпал осені пропонуємо тобі по-новому поглянути на свій гардероб і обдумати нові стильні компекти.

highneckk1.jpg (46.93 Kb)
Спідниця + джемпер

sksw.jpg (55.34 Kb)

Навіть в грубому светрі, пуловері або джемпері ти можеш виглядати елегантно. Для цього носи в'язані речі зі спідницями, вибираючи фасон "олівець" або А-силуети. Крім того цієї осені актуальні як насичені однотонні моделі, так і спідниці з графичним або картатим принтом.

Джинси + тренч

classsictrench.jpg (53. Kb)

Бежевий тренчкот - базова деталь гардероба, а тому носити його можна практично з будь-якими речами. В повсякденному стилі сміливо приміряй його з джинсами - вузькими або бойфрендами.

Сорочка + денім

shirtjeansba.jpg (47.06 Kb)

Будь-які джинси синього або блакитного кольору відмінно виглядають зі світлими сорочками. Даний образ - стильний мікс ділового та молодіжного стилю casual, який точно варто приміряти восени!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Must-have у гардеробі на осінь

Светр + брюки

highneckk1.jpg (46.93 Kb)

Однотонний светр або водолазка - ще одна універсальна деталь, підходяща для самих різних випадків. В офіс або на ділову зустріч пропонуємо тобі поєднувати її з класичними брюками. Просто і елегантно!

Скінні + шкірянка

bikerja.jpg (53.91 Kb)

Якщо тобі до душі байкерський або рок-н-рольний стиль, обзаведися лаконічній косухой, які актуальні вже не один сезон. Якісна шкіряна куртка прослужить тобі не один рік і доповнить безліч образів. Безпрограшний варіант - поєднання шкірянки з вузькими джинсами або брюками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 27.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2831

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: