Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Стильні спідниці 2015

Стильні спідниці 2015

Правильно підібрана спідниця здатна привнести в будь-який образ нотки елегантності, стилю та кокетства.

000totototo.jpg (52.13 Kb)
В осінньо-зимовому сезоні всі провідні модельєри подбали про те, щоб в їх колекціях були представлені різноманітні фасони спідниць.

Справжнім відкриттям нинішньої осені та зими стали шкіряні спідниці. Екстравагантні, лаконічні і строгі спідниці зі шкіри привнесуть в будь-який образ трохи експресії і стилю. Така спідниця здатна урізноманітнити гардероб ділових жінок, які зобов'язані дотримуватися строгого дрес-коду на роботі в офісі. Крім того, для істинних бізнес-леді в колекціях світових будинків мод представлено багато новинок - це і класична спідниця-олівець, виконана в приємній пастельній кольоровій гамі, і лаконічна спідниця з запахом. Фасон таких спідниць дуже вигідно підкреслює силует і наділяє строгий діловий образ чуттєвістю і елегантністю.

Спідниці в стилі ретро також підкорили всі світові подіуми. Пишна і повітряна спідниця-балон здатна з будь-якої жінки зробити казкову королеву. Безумовно, така спідниця буде більш доречна для святкового виходу в світ. А спідниця-сонце з атласу додасть в будь-який образ нотки розкоші і шику. Повертається в моду і романтична плиссированная спідниця, яка наділить будь образ вишуканістю і витонченістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У моді екологічний одяг
 
Законодавці мод не диктує цього сезону строгих обмежень в забарвленні, довжині і фасон спідниць, навпаки, різноманітність модних новинок дозволяє кожній жінці вибрати для себе таку спідницю, яка б враховувала особливості силуету і особисті переваги. Бути жіночною, модною, елегантною і бажаною хочеться завжди, незалежно від сезону і погодних умов, а грамотно підібрана спідниця здатна задовольнити всі бажання і зробити з будь-якої жінки справжню королеву краси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 30.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3984

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: