Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Модні хутряні шапки 2015

Модні хутряні шапки 2015

Хутряна шапка в зимовому гардеробі жінки - не каприз модниці, а необхідний аксесуар, що прикрашає голову, зігріваючий її в холоди.

xtwbo_gv1pm.jpg (27.22 Kb)
Розкіш і елегантність хутряних шапок зими 2015 особливо припадуть до вподоби жінкам, хто має у своєму гардеробі хутряну одяг і аксесуари.
 
Хутряні шапки 2015 року за задумом дизайнерів придбали різні форми, серед яких особливою популярністю користуються кубанки, Боярки, берети і вушанки. Однаково поширені і затребувані серед дам шапки з довгим хутром (чернобурка, песець, єнот) і коротким (норка, каракуль). Дизайнери створили багато комбінованих хутряних шапок із шкірою і замшею, виконаних в натуральних тонах або розфарбованих в яскраві кольори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осіння мода на білий [ФОТО]
 
Хутра, незалежно від модних тенденцій, завжди залишаються в тренді і поєднуються з самими різними стилями одягу. Не обов'язково носити хутряні шапки тільки з шубами. Вони створюють прекрасні тандеми з пальто, дублянками і куртками з різних матеріалів. Ідеально виглядатимуть шапочки з тими видами верхнього одягу, в яких хутряні коміри або елементи декору однакові з хутром модною шапки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 05.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2945

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: