Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Новини моди / Модні спідниці 2015

Модні спідниці 2015

Жінки все частіше віддають перевагу штанам та брюкам, нехтуючи одним з головних символів жіночності - спідницею. Звісно, штани - це зручно, практично і, зрештою, тепло. Але все ж не варто забувати про свою романтичність, кокетливість та привабливість, які чарівним чином нам надають спідниці.

35-10.jpg (.47 Kb)
Колекції модних дизайнерів показали нам, що зимові холоди та морози - це ще не привід для того, щоб засунути спідниці у далььній ящик шафи і дістатавати банальні штани та джинси.

Довжина

Є великій вибір у варіантах довжини спідниць, але головним трендом залишаються міді-спідниці. Така довжина не дозволяє мерзнути навіть у сильні морози, плюс - вони чудово маскують недоліки фігури. та й виглядають вони елегантно та стильно. Стосовно силуету, надавайте перевагу трапеціям та завуженим силуетам.

dovzhina_maksi_navpaki_midi.jpg (30.84 Kb)

Максі-спідниці також не вийшли з моди. Такі елегантні спідниці будуть незамінні на урочистих заходах і під час морозів.

dovzhina_midi.jpg (35.29 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Утеплюйся красиво: стильні зимові рукавички [ФОТО]

Тканина

nrfybybtkanini.jpg (27.31 Kb)

Традиційні для зимового одягу тканини в цьому сезоні розбавлені шкірою, оксамитом, замшею, хутром, мереживом і шифоном. Особливо актуальними будуть спідниці яскравих кольорів.

Деталі

ltnfksdetali.jpg (30.51 Kb)

Щоб розбавити сірість холодної пори дизайнери запропонували модницям безліч експериментів: металеві деталі, квіти, об’ємні аплікації та вишивка. Деякі спідниці виглядають як подорож у світ фантазії, а є моделі, які цілком можна зарахувати до справжніх творів мистецтва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 12.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 5064

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: