Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 7 речей для базового офісного гардеробу

7 речей для базового офісного гардеробу

Напевно кожна дівчина вранці задається питанням: "Що ж вдягнути?". І якщо на прогулянку або побачення ми можемо вбратися як душа бажає, то на роботу не варто приходити в міні-спідниці або коротких шортиках.

modnyi-ofisnyi-garderob.jpg (30.9 Kb)
Для початку скажемо, що офісний "лук" повинен бути самодостатнім і не вимагати особливих доповнень. Адже на роботу не одягнеш громіздкі прикраси, які можуть додати родзинку образу. Стриманість і лаконічність - основні правила стильної дівчини на роботі.

Спідниця. Куди без неї? Звичайно, міні нам не підійде, а максі - це вже ближче до вечірнього "луку". Так що не варто особливо відходити від довжини міді. Взяти, приміром, спідницю-олівець - підібрати до неї блузку і пояс і образ готовий.

Брюки. Тут може бути кілька варіантів. Наприклад, брюки прямого крою або завужені до низу. Також у весняний період можна вибрати чінос.

Костюм. Чому б не вибрати костюм з приталеним піджаком? Він додасть жіночності вашому образу. Щоб не виглядати занадто вже строго, образ можна розбавити легким шаликом на шиї. Також спідницю, брюки або піджак з костюма можна поєднувати і з іншими речами, так що у вас буде відразу не одна базова річ, а дві-три.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим поповнити свій зимовий гардероб

Блузка. Біла блузка - це вже ціла історія. Вона підійде як і під спідницю-олівець, так і під чінос. Наверх можна надіти піджак або жилетку.

Сукня. Маленька чорна сукня- основа гардеробу кожної модниці. Воно, мабуть, універсальне і тут не можна помилитися. Головне - підібрати сукню по своїй фігурі.

Водолазка. Такий, здавалося б, простої речі просто не може не бути в гардеробі. До офісного стилю вона теж підходить! Доповнити водолазку можна і жилеткою, і піджаком.

Светр. Так як зараз за вікном не найтепліші дні, светр просто обов'язкова річ: його можна одягти як на прогулянку, так і в офіс. Виберіть светр пастельних тонів, він буде відмінно поєднуватися з чорною спідницею або брюками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 17.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3259

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: