Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Огляд модних зимових трендів 2015

Огляд модних зимових трендів 2015

Наближається новий рік та все чіткіше проявляється передсвятковий настрій. Рік кози обіцяє бути теплим і легким не тільки кліматом і настроєм людей, але й трендами у світі моди.

streetstyle-3.jpg (26.35 Kb)
Світові дизайнери ретельно продумують нові образи для милих дам. Уже випустили свої колекції Saint Laurent, Matyet Versace, Jeremy Scott, Christian Dior і багато інших.

Широкий асортимент бюджетних варіантів трендових речей можна знайти і в колекціях легендарного бренду модного одягу, взуття та аксесуарів H&M.

У новому сезоні в моді поєднання декількох стилів. Принт і малюнки відходять на другий план, а лідирують натуральні тканини природних відтінків. Особливою популярністю користується одяг кольору пудри. Це стосується як базових предметів гардероба, так і аксесуарів.

gelhjds_rjkmjhb.jpg (31.03 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні сукні 2015

Дизайнери пропонують носити елементи мілітарі стилю, строгі жакети і грубі черевики в поєднанні з сукнями та сарафанами пастельних кольорів.

Для кокетливих дам пропонується носити елементи чоловічої атрибутики, наприклад строгі ділові костюми та годинники з крупним циферблатом, ніжним дівчатам такі речі надають сексуальності.

sunduk-hm-5.jpg (23.65 Kb)

Повертається флер вісімдесятих років, об'ємні пальта з химерними геометричними формами і великими кишенями, обов'язково пофарбовані яскравими квітами - тренд цього сезону.

Повертаються в гардероб шкіряні брюки, які, вдало поєднуються з багряно-червоним светром або пурпурової кофтою.

collage_photocatshtani.jpg (17.88 Kb)

Кольори цього сезону всілякі, крім кислотних, вітаються природні відтінки в тон з осіннім листям, це - жовтий, бардовий, хакі.

Хочете бути в тренді? Тоді поєднуйте романтичний стиль і брутальний, або офісний і повсякденний.

collage_photocat_rfkeprf.jpg (20.12 Kb)

Не забувайте про шарфах, вони завжди актуальні. Взимку на піку популярності снуд, а також шарфи з яскравими і зухвалими малюнками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 20.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2616

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: