Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Модні пуховики 2015

Модні пуховики 2015

Пуховик завжди допоможе вам зігрітися в морозну погоду. Які ж моделі є актуальними в майбутньому сезоні?

puh2014_7.jpg (22.59 Kb)
 Головна тенденція - це відмова від об'ємності та спортивності. Багато дизайнерів надають перевагу більш жіночним моделям пуховиків. Це стосується обробки, фасону. Проводяться різні експерименти з матеріалами і декоративними елементами, силуетами.
 
Можна також побачити й ті пуховики, які спочатку здаються хутряною курткою. Подібних експериментів від дизайнерів слід очікувати багато.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новинка моди : COLOR BLOCKING
 
Головний зимовий тренд - це пуховик-обманка. Спочатку такий одяг сприймається як простий демісезонний плащ або курточка. Даний пуховик просто за фасоном нагадує дафлкот або парку. Можна носити подібну модель пуховика до кінця весни і з настанням осені.
 
Комбіновані моделі пуховиків виглядають стильно. Так один виріб може створюватися з поєднання вовни і тканини, хутра та шкіри. Подібні пуховики дуже красиві і яскраві.
 
Класичні пуховики все ще займають свої позиції на подіумах. Вони прикрашаються стьобаними елементами. Так діагональну стежку варто застосовувати там, де потрібна прикрити зайві кілограми. Стежка у вигляді дрібних квадратиків пуховик зробить не таким об'ємним.
 
Спортивні пуховики також вважаються актуальними. Вони підійдуть для прогулянок по місту. Тут передбачається різна забарвлення і довжина. Укорочені пуховики вважаються стильними. Оптимальний варіант - це довжина до коліна. Вибирайте короткі моделі, коли ви часто водите машину.
 
Взимку 2015-го року найактуальнішим кольором вважається саме білий, хоч він і зовсім не практичний. Також в тренді колір хакі і чорний. Яскраві пуховики теж є модними. Інші стильні кольори - це сірий, бордо, синій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 21.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4476

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: