Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Основні тенденції зимового взуття 2015

Основні тенденції зимового взуття 2015

Тон в жіночому взутті зими 2015 задають два протилежних стилі: жіночні моделі взуття витончених силуетів і чоловікоподібні черевики, чоботи.

sapogi-na-tanketke-osen-zima-2014-2015.jpg (23.77 Kb)
Проаналізувавши модні покази, видно, що в багатьох колекціях лідирує взуття з гострим носком. Високі або короткої довжини гостроносі чоботи і черевики припадуть до вподоби прихильницям елегантності.
 
Популярність "гостроносої" тенденції у взутті зовсім не означає, що зимове взуття з іншими видами носків виходить з моди. Поширеними є квадратний і закруглений носок на модних видах жіночого взуття зими 2015 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати зимові чоботи
 
Повернення в моду сталого, широкого каблука обрадує багатьох модниць, так як він відрізняється неймовірним зручністю, якщо порівнювати його з взуттям на шпильці. Зимове взуття на танкетці або платформі - ще одна вигідна позиція для віх, хто цінує при ходьбі зручність і комфорт. Воно дозволить жінкам не просто модно виглядати, але і впевненими кроками пересуватися по засніжених дорогах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:15, 21.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3322

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: