Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Новини моди / Модні спідниці весни 2015

Модні спідниці весни 2015

У кожної жінки в гардеробі завжди є спідниця, яка не втрачає актуальності. Кожен сезон дизайнери та модельєри радують жінок різноманітністю незвичайних і цікавих моделей. І тому, завжди спливає питання про те, яку спідницю з чим носити.

ubki_s_cvetami1.jpg (33.35 Kb)
Класичний варіант - комбінування спідниці будь-якого кольору з білою блузкою або жакетом. Це виглядає вишукано і дуже стильно. Поєднувати аксесуари та взуття зі спідницею необхідно, враховуючи її колір. Наприклад, одягнувши зелену спідницю, її можна доповнити топом або блузкою будь-якого відтінку зеленого, або жакета в колір трави. Для ефектного образу не слід забувати про аксесуари, які рекомендують нам стилісти. Їх потрібно поєднувати з тоном помади або вибрати класичний варіант бежевих відтінків. Щоб підкреслити виразність образу, краще скористатися аксесуарами золотого кольору геометричних форм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винні відтінки: 9 актуальних образів
 
Практично буде виглядати образ, в поєднанні з чорною спідницею і чорної блузкою. Привабливий вигляд матиме композиція чорного жакета з довгою спідницею в підлогу. Доповнити такий образ можуть сумочка і туфлі чорного кольору, а ось аксесуари потрібно підбирати в тон до спідниці.
 
Поєднання спідниці яскравого кольору з соковитим верхом створить сміливий образ. Досить часто дизайнери допускають змішування дуже яскравих відтінків у створенні одного образу. Але тут діє одне правило. Щоб уникнути позбавленого смаку результату, речі необхідно підбирати гладкої фактури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 27.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3252

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: