Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Модне взуття та аксесуари зими 2015

Модне взуття та аксесуари зими 2015

Створення модного образу неможливе без актуальних і стильних аксесуарів. Саме дрібні деталі і аксесуари покликані розставити акценти. Вміле використання доповнень до одягу має чисто практичну функцію - позбавляє від необхідності щороку купувати нове пальто, плащ, костюм.

13451819_modnye-botilony-1-600x380.jpg (19.79 Kb)

Модне взуття

Хіт сезону - мереживна обробка взуття. Тонка мереживна павутинка робить особливо жіночними туфлі або ботильйони. Для вечірніх варіантів пропонують використовувати чорний гіпюр, для повсякденних виходів - відтінки беж.

obuv-kruzheva_4_384_336_90.jpg (24.6 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довгий комбінезон - гідна заміна вечірній сукні [ФОТО]

Дизайнери не вважають надмірністю витончені квіти з атласних стрічок, мережива і шкіри на взутті, і розташовують їх не тільки традиційно - на носку туфлі, але декорують ними верх халяви.
 
Мереживо, банти і стрічки стали візитною карткою осінньої колекції взуття модного будинку Valentino. На показі моделі продемонстрували не тільки мереживні туфлі, але і кеди!

Квіти і мереживо на сумочках
 
Мереживний стиль торкнувся в нинішньому сезоні і дамської сумочки. У колекціях Valentino, Louis Vuitton, Moschino традиційна сумка зі шкіри покрита мереживним полотном із спеціальним просоченням, що надає міцність. У моделях сумок з мереживами використовуються довгі металеві ручки.

sumochki-s-cvetami_2_384_221_90.jpg (28.92 Kb)
 
Квіти, як декоративний елемент, активно використовуються в колекції сумок Valentino. Розглядаючи моделі, складно сказати, що ми бачимо: сумку-квітку або квіти на сумці. З такими виразними аксесуарами підвищену увагу вам забезпечено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 10.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3248

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: