Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Трендові чоботи 2015

Трендові чоботи 2015

Коли в свої законні права вступає зима, на жаль, модницям доводиться відкласти до відлиги улюблені ботильйони і черевики, віддаючи перевагу чоботам. Дизайнери одноголосно зійшлися на тому, що пальму першості в цьому сезоні отримують чоботи-панчохи.

zhokejskie-sapogi1.jpg (38.56 Kb)

А от якщо вам до душі класика, зупиніть свій вибір на жокейських чоботах. Автентичні жокейські чоботи, як можна зрозуміти з назви, призначалися для кінних видів спорту. Характеризує їх відсутність застібки-блискавки, невеликого розміру квадратний каблук і довжина до коліна. Середина двадцятого століття ознаменувалася розквітом руху хіпі, популяризувавшого чоботи описаного фасону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепло і модно: як одягатись взимку [ФОТО]

В сучасності жокейські чоботи є практично універсальним взуттям. Дизайнери, розглядаючи питання кольору, пропонують коньячний. Але буває непросто підібрати до такого відтінку відповідний одяг, тому придивіться до чобіт з чорної шкіри.
 
Що стосується питання підбору речей, оптимальним варіантом стануть облягаючі джинси або легінси. Любительки суконь і спідниць можуть підібрати і свій варіант. У цьому випадку краще уникати середньої довжини, вибираючи або зовсім короткі речі, або, навпаки, фасон максі. Завершить образ капелюх-федора і пальто, яке має вільний крій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 10.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2506

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: