Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Краса / 8 модних помилок, які ми робимо взимку

8 модних помилок, які ми робимо взимку

Всі дівчата мріють про те, щоб чоловіки із захопленням дивилися їм услід, а інші жінки із заздрістю розглядали їх вбрання. Досягти такого ефекту, просто одягнувши в усі модні тренди сезону, не можна. Якщо ви хочете стати справжньою іконою стилю, потрібно навчитися відповідати часу і місцю, а також розуміти, які кольори і фасони підходять саме вам.

475a-e7ee0d-f5bec1.jpg (22.47 Kb)
1. Бойовий розкрас

Можна з ніг до голови одягатися в одяг з нових колекцій іменитих дизайнерів, але неакуратний макіяж вб'є весь образ. Взимку сонячні промені відбиваються від білої поверхні снігу, і таким чином освітлення стає яскравішим. В результаті чудово видно неакуратні тональні розводи. Тому, дівчата, будьте пильні і не поспішайте при нанесенні косметики.

47dd-be6eca-b91994.jpg (34.37 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хіт весни: модні шкіряні куртки

2. Смажена курочка

А ще будьте обережні із засмагою. Так, зимова блідість засмучує - і хочеться повернути літню красу. Але тримайтеся подалі від дешевих автозасмаг: вони не принесуть нічого, крім неприємностей. Замість цього краще придбати більш дорогий і якісний продукт або ж взагалі відмовитися від цієї ідеї. Солярій - теж в міру: не більш як 5 хвилин за раз. В іншому випадку ви можете стати предметом насмішок.

4acf-7e8644-744abf.jpg (26.7 Kb)

3. Капуста-сніговик

Ретельно стежите за розміром одягу. Це правило актуальне і влітку, але саме теплі речі, які не підходять вам за розміром, є найнебезпечнішими. Давайте подивимося правді в очі і визнаємо той факт, що ми рідко купуємо зимові речі на пару розмірів менше. Зазвичай ми вибираємо одяг на розмір або два більше. Причому робимо це підсвідомо, пам'ятаючи про настанови мами: під светр треба вдягнути теплу майку, ще один светр і плащ-палатку (це в ідеальному варіанті). Що ми маємо в результаті? Теплі речі трохи повнять, а речі, які ще й підібрані неправильно, можуть не тільки візуально додати вам 2-3 зайвих кілограма, а на додачу накинути років 5 до віку.

439f-628037-1b9d.jpg (26.58 Kb)

4. Основа основ

У літню пору дівчата підбирають білизну ретельно. Це зрозуміло: під легкими прозорими блузками повинно просвічувати тільки найгарніше! А ось взимку нам все ліниво - і ми "забиваємо" на те, чого все одно ніхто не побачить. І дарма. Адже головне завдання спідньої білизни - це сформувати силует. Одяг ніколи не буде сидіти відмінно, якщо ваше білизна не підходить за розміром. У цьому випадку дискомфорт відразу ж позначиться на ході.

42ed-01001b-13845a.jpg (36.34 Kb)

5. Малувато буде

Штани в зимову пору жінки носять частіше, ніж спідниці. Добре це чи погано - міркувати не будемо, а поговоримо про довжину цих самих штанів. Короткі штани - найкращий спосіб візуально вкоротити ноги. Носити їх можна лише з високими підборами або платформами. В іншому випадку віддайте перевагу моделям, які хоч трохи закривають взуття.

75-e9751f-3e77.jpg (34.39 Kb)

6. Не падати

Зручність взуття взимку особливо критична. Не варто взувати чоботи на тонкій шпильці з 12 см, якщо ви не впевнені, що зможете дефілювати в них цілий день з широкою усмішкою на обличчі. Та й комфорт сьогодні в тренді. Носимо зручні черевики на рифленій підошві: нікуди не вислизаючи.

4b06-b1c6a0-bc1ea0.jpg (39.7 Kb)

7. Чисто-пречисто

До речі, взуття повинно бути чистим. Період з жовтня по квітень в наших широтах - на жаль, суцільний бруд і сльота. Але взуття справжньої леді завжди бездоганне. Тому або ходити акуратніше, або постійно носити з собою спеціальні серветки для чищення взуття.

da-e7a3b3-63d98b.jpg (12.02 Kb)

8. По талії

Ремінь - корисний зимовий аксесуар. З його допомогою можна змінити, здавалося б, громіздкий зимовий одяг до невпізнання. Він вигідно підкреслить талію і зробить силует більш жіночним. Але не забувайте, що тонкий ремінь може, навпаки, візуально розширити талію і стегна.

4e56-b2cbbd-1d74af.jpg (45.11 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 21.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2464

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: