Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 6 типів сучасних дівчат

6 типів сучасних дівчат

Раніше молодь розподілялася на підгрупки, які згодом перетворювалися на цілі субкультури. Тепер модні дівчата теж розподіляються на певні "касти". Які? Дізнавайся нижче і визначай свій тип.

mango-street-style.jpg (30.31 Kb)
1. Fashion-блогер

Дівчина, якій далека вульгарність провінції і столична залежність від "неоригінальної" розкоші. Вона завжди в тренді. Стиль у всьому і блаженна атмосфера ідеального життя. Все як у кіно. Взуття: балетки від Chanel, кросівки на платформі Nike, бежеві босоніжки Zara або Джиммі Чу. У холод вона вкрита кашеміровим шарфиком від акне. Зачіска - ефектні локони омбре. Ніколи не зрозуміти, звідки вона бере на все це гроші і чим займається за межами соціальних мереж, в яких має велику популярність серед "нормальних" дівчат.

40ef-8b2caf-08825c.jpg (42.37 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-7 найдорожчих суконь за всю історію Оскара

2. Sexy-girl

Характерні ознаки даної навшпиньки полягають у максимальному підкресленні своїх первинних статевих ознак. Така леді обов'язково має велику кількість туфельок і ботільончиків на шпильці висотою від 15 см, кілька максимально вузьких джинсів-скінні, блузочки з декольте, багато мережива і мало скромності! Наявність довгого волосся, пухких губ і пухнастих вій обов'язкова! Від однієї її появи в товаристві чоловіків кидає в холодний піт і нервове тремтіння. Навіть найстійкіші ніяковіють, а суперниці стріляють обуреним поглядом.

41e3-bde431-453de4.jpg (38.39 Kb)

3. "Правильна" дівчина

Дивиться на фешн-дів і сексі-дівчат як на аномалії і щось надмірне. Вона не бачить сенсу в частому оновленні гардеробу і віддає перевагу класиці, стриманості і скромним милим дрібничкам, які були б в пору самій Одрі Хепберн. Наприклад, акуратні туфлі на маленькому стійкому каблучку, м'які светри, кардигани, чорні спіднички і середнього розміру шкіряні клатчі. Замість великої кількості модної біжутерії вона вибирає тонкий золотий ланцюжок і скромне колечко. Волосся частіше природного кольору, макіяж мінімальний. Думає, що одягнена зі смаком, але залишається непоміченою і неоціненною.

ef-7fcce5-9f8d2f.jpg (41.87 Kb)

4. Зірка інституту

Перебільшено завантажена безліччю абсолютно непотрібних справ. Вона завжди на бігу, з купою паперів, флешок і конспектів. Її відмітні ознаки - це круті конверси, об'ємний шарф, куртки з опушкою і актуальний рюкзак замість класичної сумки! Любить різні фенечки / дрібниці / брелочки. Марить про успішну кар'єру і не проти затусити на студентській вечірці в коктейльній сукні з паєток.

4d38-0c5e0c-846c77.jpg (37.35 Kb)

5. І-дівчина

Не розлучається з модними "яблучними" гаджетами, штампує по 10 селфі в хвилину і розривається між таборами "фешн" і "сексі". Улюбленими речами навіки залишаться уггі, шапки з пампонамі, топи зі стразами і джинси з низькою талією. Має вікове обмеження - приблизно до 18 років. Оцінює оточуючих людей кількістю лайків у соціальних мережах та порядковим номером айфона.

46f4-35f401-69682d.jpg (32.79 Kb)

6. Активна панянка

Її завжди можна впізнати по спортивній сумці і найкрутішим кросівкам. Вона за здоровий спосіб життя, підписана на сотні спортивних пабліків у ВК, пропагує культ накачаних до межі сідниць, і в її плейлисті завжди є папка імузика для тренуваньі. Олімпійки всіх кольорів веселки, рукавички без пальців і напульсники - цими речами забиті всі її шафи.

4af3-9b4417-26c375.jpg (29.94 Kb)

Заходьте на нашу сторінку ВКонтакті, підписуйтесь і беріть участь в нашому опитуванні "Який ваш тип?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 22.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1922

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: