Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 5 потрібних непотрібних речей

5 потрібних непотрібних речей

Є сотні причин не купити жодну з цих речей. Найпоширеніші ви напевно знаєте: "мені нікуди в цьому ходити", "мені немає з чим це носити", "я не хочу виглядати смішно і дивно". Ці речі навряд чи вийде назвати життєво необхідними, вічними або універсальними, але кожна з них здатна підняти настрій, висловитися і відчути себе кимось іншим.

67190_600.jpg (36. Kb)
1. Що-небудь в пайєтках

Бувають дні, коли ти чітко розумієш, що в світі не вистачає світла і сяйва. Спробуй виправити це, вдягнувши блискучу спідницю, жакет або сукню. Макіяж і зачіску можна не робити, адже ти і так сліпуча.

4b47-6c01b8-abd0b1.jpg (22.07 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильна смакота: американський дизайнер створив "солодке" взуття

2. Шуба з кольорового хутра

Що не кажи, а шуба все-таки відрізняється від всього іншого верхнього одягу приблизно так само, як туфлі на високих підборах від взуття на плоскій підошві. Але хто сказав, що для того, щоб відчути себе екстравагантною і розкішною, потрібно витратити цілий статок? Сьогодні можна запросто купити гранично коректну або абсолютно дику шубу зі штучного хутра і носити її не стільки для тепла, скільки для настрою.

4ecc-9a1aec-7ddfb4.jpg (21.83 Kb)

3. Сукня в підлогу

Не практична довга сукня (як варіант, спідниця) - найпростіший та надійний спосіб відчути себе панянкою, а заодно уповільнити хід часу, тому що метушитися і поспішати в такій сукні рішуче неможливо.

4117-3a3888-b71446.jpg (31.92 Kb)

4. Що-небудь хуліганське

Бомбери, світшоти із зухвалими надписами, круті кросівки і хуліганські кепки натякають на безстрашних льотчиків, витривалих марафонців, лихих хлопців з Південного Бронкса і дають зрозуміти оточуючим, що ти здатна на будь що.

40fd-75f0fb-a3b56a.jpg (22.89 Kb)

5. Тіара

Не потрібно сприймати тіару як елемент новорічного костюма або весільного вбрання. Її можна одягти на вечірку, побачення або просто так, без приводу, коли раптом захотілося відчути себе принцесою.

459d-dbfbbe-6f4b97.jpg (24.01 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 27.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1527

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: