Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 3 зимових образи з водолазкою

3 зимових образи з водолазкою

Таку практичну деталь, як водолазка, можна поєднувати з різним одягом, створюючи зручні і стильні луки. Вдалою інвестицією в гардероб стане модель універсального чорного, бежевого або темно-синього кольору. Дивись, як носити водолазку в холодну пору року.

instagram-17-.jpg (33.36 Kb)
WORK

Однотонна водолазка відмінно впишеться в офісний дрес-код. На роботу носи її з суворою спідницею або брюками, дотримуючись тільки темної або світлої колірної гами. Красиво доповнить образ елегантне пальто, а зі взуття підійдуть високі чоботи з гладкої шкіри або замші.

office-outfit.jpg (23.18 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий тренд: монохром

CASUAL

Для створення стильного молодіжного образу тобі знадобиться картата сорочка, накинута поверх водолазки. Джинси або вузькі штани ідеально підійдуть для casual комплектв, так само як і хутряне пальто - ефектний порятунок від зимових морозів.

weekend-outfi.jpg (30.45 Kb)

PARTY

У холодну пору року стримана водолазка доречна навіть в ошатних комплектах. На вечірки носи її з блискучими брюками або спідницями. Також непогано вона виглядає з сукнями шифт, доповнювати які радимо темними колготками і туфлями на підборах.

evening-outfi.jpg (32.64 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 16.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1855

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: