Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди, Шопінг / Стильні вечірні сукні 2015

Стильні вечірні сукні 2015

А-сукні давно вже стали класикою вечірнього образу. Такі фасони характеризуються завужені верхом і досить сильно розширеним низом, завдяки чому зовні сукні нагадують букву "А". У новому теплому сезоні дизайнери як могли обіграли цей фасон. Одні бренди обрали для подібних нарядів глибоке декольте, інші запропонували варіанти з приспущеними плечима, в той час як треті і зовсім позбулися лямок і бретелей.

9ju4y2-l.jpg (32.02 Kb)
Lanvin, Chloe, Bottega Veneta, Emanuel Ungaro в своїх нових колекціях представили вечірні сукні вільного мішкоподібного крою. Такі вироби напевно припадуть до смаку розкріпаченим, упевненим жінкам, які не хочуть жертвувати свободою в рухах заради вбрання. Крім того, вільно спадаючі сукні стануть прекрасним вибором для пишнотілих модниць і жінок "в положенні".

Плаття-русалка (годе, рибка, труба), що отримало своє визнання за часів відомої Бріджит Бардо, як і раніше актуально у вечірній моді. Шикарні сукні-годе призначені лише для особливо урочистих випадків. На показах мод такі "русалки" служать справжньою прикрасою будь-якої колекції. Розширена за допомогою відрізних або суцільноскроєних клинів нижня частина сукні прекрасно врівноважує фігуру, однак жінкам з надмірно пишними стегнами від таких предметів гардероба краще відмовитися. Даному фасоном приділили належну увагу Donna Karan, Nina Ricci, Zac Posen, Zac Zac Posen, Badgley Mischka.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняний хіт: смарагдовий образ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 02.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2731

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: