Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди, Шопінг / Модні тренди шопінгу 2015

Модні тренди шопінгу 2015

Більшість дівчат вже сьогодні починають замислюватися про те, що ж буде актуально носити майбутньої навесні і влітку в 2015 році, чим їх порадують і здивують модні покази найвідоміших кутюр'є та будинки моди. Символ 2015 за китайським календарем - синя Коза, а це знак елегантності і символ жіночності.

fass-nyfw-street-style-day3-01-h.jpg (39.6 Kb)


Актуальними цієї весни і влітку будуть сині, зелені, бірюзові, смарагдові тони. Всілякі сині та зелені відтінки в нарядах принесуть їх власницям удачу, яка, особливо посміхнеться панночкам з легким і мінливим характером. Але чим саме варто себе побалувати цієї весни і на що варто звернути свою увагу?
 
Такого поєднання актуальних і стильних варіацій, безліч кольорів і фактур не було вже дуже давно. Дизайнери вільно переходять від стилю ретро до мужнього мілітарі і назад. Дивна гра фарб майбутнього сезону, в якому відмінно поєднуватимуться контрастні кольори і всілякі принти. Щоб не розгубитися серед цього різномаїття, звузимо наш вибір до 5 наймодніших речей сезону:

1. Білий костюм. Варіантів такого костюма може бути досить багато. Особливо привабливо на дівчині буде виглядати такий варіант як "чоловічий костюм" з обов'язково прямими брюками і широкими лацканами, або ж модель в стилі Коко.
 
2. Тандем штанів і спідниці. Коли важко визначитися, що ж краще вдягнути, скінні або ж спідницю, цілком можна їх скомбінувати разом і таким чином, вийде дуже модний комплект. Це особливо характерно для таких стилів, як фольклор або етно.
 
3. Об'ємне пальто. Кутюр'є не стали робити акцент на стилі даного пальто, підкресливши лише об'ємні форми і вільний силует.
 
4. Сукня максі довжини. Плаття в підлогу, яке актуальне протягом вже декількох сезонів, не покриється пилом у шафі воно на цей раз. При цьому, милим дамам рекомендується відкоригувати фактуру і колір сукні.
 
5. Блузки незвичайного покрою. Цієї весни і влітку 2015 блузки будуть характеризуватися складними драпіровками і розрізами. На ура пройдуть блузки з відрізними деталями: пасками, кокетками і шарфиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Street style: коли на вулиці мінус [ФОТО]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 04.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2523

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: