Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Весілля / 7 даремних весільних подарунків

7 даремних весільних подарунків

Посуд, постільна білизна та ще купа речей, від яких наречених вже нудить, що ж саме не варто дарувати новоспеченим молодятам?

image_4265.jpg (29.06 Kb)
Посуд
З недавніх пір наші наречені переймають адекватний західний досвід: складають перед торжеством список подарунків, які їм було б приємно отримати. Але складай - не складай, завжди знайдеться ентузіаст, який вирішить, що його кавовий сервіз в будь-якому випадку потрібніший за усі інші дарунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Співачка Вєра Брежнєва показала весільну сукню [ФОТО] [ВІДЕО]

Картини
Якщо вручення подарунка відбувається на богемному весіллі, а наречені зовсім не проти, щоб креативний автор плюнув на полотно - тоді все, звичайно, в порядку. Інше питання, що зазвичай молодята отримують коней, лебедів і весняні пейзажі в рамах великого формату - а після весілля відчайдушно не розуміють, як вписати двометрове полотно в інтер'єр однокімнатної квартири.

Люстри, вази, канделябри
Тут все особливо складно. Але найгірше те, що гості, які з'явилися на церемонію з канделябром щиро хочуть показати, як вони старалися для молодих. І що в цій ситуації робити нареченому і нареченій? Хіба що обійняти канделябр і заплакати.

Дрібна побутова техніка
Ця традиція йде корінням в початок 90-х, коли свій побут пара починала з нуля і відчайдушно потребувала будь-яку техніку від пилососа до телевізора. У сучасних молодят давно все є, особливо якщо вони почали жити разом ще до весілля.

Постільна білизна
У відповідь на такий подарунок молодята, швидше за все, натягнуто посміхнуться і скажуть, що тепер вони забезпечені постільною білизною на все життя. Але на ділі вгадати зі смаками нареченого і нареченої не так вже просто - і розумніше взагалі не намагатися.

Квіти
Недавні наречені під кінець першого тижня подружнього життя починають тихо ненавидіти всі зелені насадження планети. Після торжества букети відправляються разом з молодою парою додому. І, якщо наречені живуть в невеликій квартирі, в найближчі дні їм доводиться рухатися дуже обережно, щоб не перекинути вази, відра і стакани, в яких розмістився квітковий сад.

Килим
У хіт-параді невдалих подарунків однозначно перемагає килим, хоча ми і поставили його на останнє місце в списку - треба віддати належне гостям, ця ідея рідко приходить їм в голову. Але якщо приходить - тушіть світло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:40, 15.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1718

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: