Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Весілля / 7 правил ідеального весілля

7 правил ідеального весілля

Усі дівчата хочуть, щоб їхнє весілля було неймовірною романтичною казкою, що запам’ятається на все життя яскравими емоціями. На жаль, на практиці часто все відбувається по-іншому: емоційність і напруженість наречених та їх рідних стають причиною помилок, які в цей омріяний день сприймаються особливо гостро. Тому, щоб запобігти розчаруванню та суттєво спростити собі життя, варто скористатися допомогою професіоналів, обравши весільне агентство NaaN. Це допоможе зекономити час та нерви, що витрачаються при самостійній організації весілля.

bride_hairstyle.jpg (33.03 Kb)
Як організувати весілля вашої мрії
Весільний день – один із найважливіших моментів в історії вашої сім'ї. Якщо ви хочете зробити його ідеальним, розпочніть підготовку заздалегідь. Звернувшись в агентство, ви отримаєте фахову консультацію щодо особливостей створення образу наречених і модних тенденцій в декорі та дізнаєтесь найцікавіші весільні традиції. Однак дуже важливо, щоб на цей момент у вас уже було власне бачення події. Як відзначають самі весільні організатори, дуже складно працювати з тими, хто взагалі не уявляє, чого хоче. Ще гіршою є ситуація, коли втілюються не мрії наречених, а вказівки батьків. Слід пам’ятати, що це лише ваш день, а, відповідно, лише ви маєте право вирішувати, яким він має бути.

Зробити процес планування цікавим і не обтяжливим та отримати в результаті саме таке весілля, про яке ви мріяли все життя, допоможе виконання нескладних правил:

1. Позбудьтесь максималізму і перфекціонізму. Як би не хотілось тримати усе під контролем самотужки, не варто перевтомлюватись. Довірте організацію святкування весільному агентству, а натомість приділіть увагу більш приємним, та не менш важливим моментам, наприклад, вибору святкового вбрання чи плануванню медового місяця.

2. Уважно і відповідально підійдіть до вибору весільного агентства, адже значною мірою саме від нього залежить, наскільки кінцевий результат відповідатиме вашим очікуванням. Поцікавтесь відгуками попередніх клієнтів та ознайомтесь із портфоліо.

3. Розробіть попередню концепцію весілля спільно з коханим, враховуючи інтереси і бачення обох сторін. Після цього дуже важливо переконатися, що ви правильно донесли свої побажання людині, яка безпосередньо займатиметься організацією вашого свята.

4. Придумайте цікаву родзинку. Сьогодні в тренді весілля в національному стилі та урочисті церемонії під відкритим небом. Якщо ж серед ваших гостей переважає молодь, можна зробити навіть тематичну костюмовану вечірку.

5. Не варто недооцінювати весільні звичаї, оскільки серед них є багато моментів, які здатні прикрасити та урізноманітнити ваше свято. Якщо ж вам щось не подобається, не бійтесь долати стереотипи і започатковувати свої власні традиції.

6. Складайте список гостей так, щоб на святі були лише приємні вам люди, з якими ви хочете розділити свою радість. Уникайте вимушених та зобов’язуючих запрошень.

7. Обов’язково гарно відпочиньте перед днем весілля. Пам’ятайте, що поганий сон – перший ворог вашої шкіри та зовнішнього вигляду.
Дотримуючись цих правил, не забувайте і про те, що запорукою ідеального весілля є розуміння, що в світі не буває нічого абсолютно ідеального. Не чекайте чогось надзвичайного, а просто насолоджуйтесь вашим коханням та відчуттям того, що відтепер ви – справжня сім’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:51, 09.03.2016
Автор: admin
Переглядів: 1756

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: