Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 7 продуктів, які перешкоджають випадінню волосся

7 продуктів, які перешкоджають випадінню волосся

На думку фахівців, зовнішній вигляд волосся демонструє внутрішній стан людського організму. Випадання волосся говорить про те, що пора звернути серйозну увагу на своє здоров'я.

kak-uskorit-rost-volos1.jpg (18.59 Kb)
Для інтенсивного росту волосся необхідно вживати в їжу продукти з високим вмістом білка, амінокислот і заліза. Підійде червоне м'ясо, жирна риба, птиця і печінка.

Красу волосся можна забезпечити використанням рослинних масел - оливкового, гарбузового, лляного та інших. Щодня приймайте натщесерце ложку масла. Або просто використовуйте масла в якості заправок до каш і салатів.

Складні вуглеводи позитивно впливають на зростання і зміцнення волосся, тому слід збільшити їх вживання: хліб з висівками, каші та макарони з твердих сортів пшениці.

Волосся не буде рости при нестачі вітамінів А і С, так як саме вони сприяють виробленню необхідної кількості шкірного сала. Їжте побільше шпинату, брокколі і листового буряка.

Приділіть увагу бобовим, в цьому продукті міститься величезна кількість білка, необхідного для інтенсивного росту волосся. Крім цього у складі бобових є біотин, залізо і цинк, які борються з ламкістю волосся.

Молочні продукти - це джерело здоров'я для волосся. У них є кальцій, який відповідає за зміцнення структури волосся, а також білок - будівельний матеріал волосся. Вживайте щодня сметану, молоко або сир, і проблеми з волоссям зникнуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як помити голову без шампуню

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 07.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1890

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: