Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 найкращих масок для ніг, які швидко зроблять їх ідеальними

5 найкращих масок для ніг, які швидко зроблять їх ідеальними

Прийшла пора відкритого взуття, коротких суконь і довгих прогулянок теплими вечорами. А значить, наші стопи потребують ретельного догляду і турботи. Ці нескладні рецепти живильних масок зроблять твої ніжки м'якими і ніжними!

nogi2.jpg (28.07 Kb)
1. Візьми молочко для тіла легкої текстури. Додай в нього по краплі лавандового, мигдального і мандаринового масла, пару пучок морської солі і сік половини грейпфрута. Ретельно перемішати інгредієнти і нанеси маску на стопи на 15 хвилин, потім змий теплою водою.

2. Змішай 1 жовток, 1 чайн. ложку меду і 1/2 чайн. ложки лимонного соку. Нанеси суміш на оброблені пемзою ступні. Вкутай ступні в поліетиленові пакети і одягни теплі шкарпетки. Тримай маску протягом декількох годин або залиш на ніч

3. Змішай по 2 стіл. ложки сиру, сметани і меду. Нанеси маску на оброблені пемзою ступні і тримай 20 хвилин.

4. 2 стол. ложки сметани змішай з 1 стол. ложкою дрібно нарізану листя свіжого щавлю. Нанеси маску на стопи і тримай протягом 10 хвилин.

5. Налий в ємність теплої води, додай склянку молока і опусти в неї ноги на 10 хвилин. Потім насухо витри рушником і нанеси суміш з 1 стол. ложки соняшникової олії, 1 чайн. ложки кухонної солі і 5 крапель олії календули.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апельсинова ванна допоможе прибрати целюліт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 08.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2521

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: