Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Догляд за волоссям / 4 причини не стригти довге волосся

4 причини не стригти довге волосся

Ти вже котрий рік виношуєш в голові думку про те. аби підстригте довге волосся, бо воно важке, потребує посиленого догляду і таке інше? Давай подумаємо, чи дійсно воно тобі потрібно.

apiwj2lbb-u.jpg (23.88 Kb)
1. Ти до кінця не впевнена. Якщо в тобі є хоч крапля сумніву, варто зачекати з кардинальними змінами. Таке рішення потрібно прийняти виважено, добряче поміркувати про всі "за" і "проти".

2. Зима. Довге волосся взимку дуже доречне. Воно спускається по шиї і дарує приємні відчуття. Більше того, воно зберігає тепло. Підстрижись, якщо все ще будеш цього хотіти, в теплу пору року.

3. Через хлопця. Розлучилася з хлопцем, в депресії, і хочеться змінити все в житті? Особливо те, що йому так подобалося. Подумай, хлопець на 99,9% таку жертву не оцінить, а ти будеш ридати над своїми дорогоцінними локонами.

4. Ти п'яна. Після чергового коктейлю в клубі ти замислюєшся про те, що з каре або зі стрижкою "під хлопчика" ти будеш просто неперевершеною. А то і взагалі сперечаєшся з подругами "на слабо".

Але якщо ти впевнена на всі 100% і нічого не хочеш слухати - ну тоді вперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко відростити невдалу стрижку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 21.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2505

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
бабуня 21.05.2015 - 00:40
ахаха! дурніших висновків ще не читала. щоб не стригти довге волосся є сотні причин і ці 4 явно не найважливіші фактори.
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: