Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 9 способів зробити гоління лінії бікіні комфортнішим

9 способів зробити гоління лінії бікіні комфортнішим

Гоління зони бікіні - справжній головний біль будь-якої дівчини, яка любить, щоб "там" все було красиво і доглянуто. Все через вростаючі волоски, біль і роздратування, які незмінно наступають після процедури. Як позбутися від роздратування зони бікіні після гоління? Як не допустити ранок і червоних крапок?

250266.jpg (23.59 Kb)
1. Знайди підходящу бритву. Найзручніші бритви для догляду за лінією бікіні - ті, які поменше. Великі бритви з величезними касетами гарні для ніжок, але абсолютно не підходять для сокровенних куточків тіла. Якщо ж ти хочеш не просто "побритись наголо", спробуй чоловічий тример. Він допоможе підстригти волоски і змусити лінію бікіні виглядати доглянутою. Така інтимна зачіска буде акуратною і, швидше за все, сподобається твоєму чоловікові. Тільки не користуйся його тримерами, а придбай свій.

2. Підстрижи волоски. Озбройся ножничками або тримером. Підстрижи волоски так, щоб вони досягали всього декількох міліметрів в довжину. Обережно притримуй шкіру пальцями, щоб вона не рухалася, поки ти займаєшся цією процедурою. Інакше ти ризикуєш поранитися або порізати себе.

3.Розпарити шкіру 5-10 хвилин. Ідеальний варіант - посидь в гарячій ванні. Тепла вода розпарить і пом'якшить шкіру. Це зробить гоління зручнішим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Б'юті-процедури вихідного дня

4. Нанеси крем для гоління. Крем повинен бути без ароматів - ароматизовані речовини можуть подразнювати шкіру. В якості альтернативи спробуй олії - кокосову, оливкову, мінеральну. Вони викликають менше роздратування, але так само дозволяють бритві легко ковзати по потрібних ділянках шкіри.

5. Починай гоління у напрямку росту волосся. А не проти нього. Проводячи бритвою в напрямку росту волосків, ти запобігає їх вростанню і появі червоних крапок від роздратування.

6. Не тисни на бритву! Головна умова гарного гоління - це гострі леза бритви, а не сильний натиск. Тому що, натискаючи на шкіру, ти провокуєш її роздратування. Просто акуратно натягуй ділянку шкіри і брий.

7. Протри і зволож шкіру. По завершенні процедури ніжно витри рушником. Коли шкіра стане сухою, нанеси засіб для того, щоб заповнити вологу. Найкраще після гоління підійде зволожуючий крем без запаху, без масла, з негустою текстурою. Також бажано уникати засобів, що містять оксикислоти (англ. АНА). Ці кислоти часто входять до складу кремів з anti-age ефектів.

8. Одягни бавовняну білизну. Синтетичні тканини не дадуть шкірі дихати і збільшать ризик виникнення серйозного подразнення. Краще одягни 100% бавовняні трусики, які не надто прилягають до шкіри. Поноси їх кілька годин, перш ніж надягати будь - яку білизну за своїм бажанням.

9. Стеж за станом бритви. Бритву треба міняти часто. Відразу ж, як леза починають здаватися тобі не такими гострими, як раніше, без жалю міняй касету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 27.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 3354

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: