Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 15 домашніх скрабів на всі випадки життя

15 домашніх скрабів на всі випадки життя

Щоб шкіра була гладкою, пружною, а слово "целюліт" не мало до тебе ніякого відношення, регулярно користуйся скрабом для тіла. Яким? Вибирай!

76fb5eb8138b42f9f1e0f3ee2f107d4b_cropped_630x350.jpg (29.81 Kb)
Шоколадний скраб для гладкості шкіри
Тобі потрібно кілька столових ложок тертого темного шоколаду, цедра одного апельсина і ефірну олію апельсина. Натри цедру на дрібній тертці, змішай з шоколадною крихтою, розведи олію до комфортної текстури і втирай в шкіру протягом 10-15 хвилин. Після процедури шкіра набуває гладкість і бархатистість. Якщо немає темного шоколаду, підійде натуральне какао без добавок і вершки.

Мигдальний скраб для еластичності шкіри
Подрібни жменю мигдальних горіхів без шкарлупи і додай мигдальну олію. Подрібнені горіхи не травмують шкіру, а олія живить її під час процедури. До речі, можеш приготувати суміш із запасом: її можна зберігати в холодильнику 10-15 днів.

Вівсяний скраб для зволоження шкіри
Перемолу в кавомолці вівсяні пластівці, додай в них вершки і мед і дай настоятися протягом години. Під час процедури набряклі крупинки ніжно масажують шкіру, зволожуючи і розгладжуючи її. Найкраще користуватися таким засобом в лазні або в сауні, вийде і пілінг, і детокс: через відкриті пори вівсяні пластівці і мед "витягнуть" всі забруднення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як засмагати в місті: 10 правил

Коричний скраб для пом'якшення шкіри
Змішай молоду корицю і мед в пропорції 1: 2. Ніжно масажуйте шкіру отриманою сумішшю, насолоджуючись чудовим ароматом! Залишки доїси :)

Рисовий скраб для живлення шкіри
Тобі потрібно змолоти на кавомолці чверть склянки рису і стільки ж зерен кави. Коли вийде жменька "муки", даси туди склянку кефіру. Дати постояти 40 хвилин і наноси на вологу шкіру, помасажуйте, потримай 2 хвилини і змивай: шкіра буде оксамитова! Особливо хороший цей скраб для зони декольте.

Імбирний скраб проти целюліту
Імбир корисний не тільки при застуді, з його допомогою можна очистити шкіру і вирівняти її рельєф. Для цього необхідно натерти на тертці невеликий корінь імбиру, додати морську сіль в пропорції 1: 1 і розвести оливковою олією. Скраб має зігріваючий ефект, тому не дивуйся, якщо відчуєш жар. Але після такої процедури шкіра буде виглядати чудово! Якщо проводити сеанси 2-3 рази на тиждень, через місяць шкіра на стегнах помітно розгладиться.

Соляний скраб для виведення токсинів
Подрібни морську сіль, додай трохи рідкого мила і улюблену ароматичну олію. Скраб видаляє ороговілі частинки і особливо ефективний для жирної і нормальної шкіри.

Кавовий скраб для тонусу шкіри
Єва Лонгорія і Дженніфер Лопес не приховують, що власноруч готують скраб з меленої кави, воліючи його, а не салонні процедури. Отже, рецепт від зірок: змішай кави (можна свіжий, а можна використовувати спить кавову гущу) з медом і розведи до потрібної консистенції оливковою олією. Можна додати пару крапель ефірної олії з улюбленим ароматом, щоб процедура була не тільки корисною, а й приємною!

Манний скраб для шовковистості шкіри
Змішай столову ложку манної крупи, 2 столові ложки вершків і чайну ложку меду. Ніжно, не надто активно помасажуй шкіру і насолоджуйся шовковим ефектом!

Кукурудзяний скраб для схуднення
Кукурудзяну крупу розведи олією, якщо шкіра у тебе схильна до сухості, або йогуртом, якщо шкіра швидше жирна. Активно масажуй проблемні зони два рази на тиждень і хвалися результатами через місяць!

Кокосовий скраб для пружності шкіри
Візьми лушпиння одного кокосового горіха, ретельно подрібни його в кавомолці. Отриману масу залий окропом на 30 хвилин. Потім злий воду, додай в подрібнену розпарену лушпиння пару ложок молока (краще кокосового, але підійде і звичайне). Ретельно перемішати до утворення однорідної сметаноподібної консистенції.

Грейпфрутовий скраб для свіжості шкіри
Візьми 5 столових ложок солі, з грейпфрута зроби пюре, подрібнивши його разом з шкіркою в блендері, і капни в отриману суміш оливкової олії. Насолоджуйся свіжістю!

Цукровий скраб для гладкої шкіри
Півсклянки коричневого цукру змішай з двома столовими ложками кокосової олії, двома столовими ложками вершків, додай в суміш 10 крапель ефірної олії лимона і чайну ложку рожевої олії. Обов'язково ретельно змивай, інакше шкіра може стати липкою.

Ягідний скраб для насичення шкіри вітамінами
Подрібни в блендері півсклянки полуниці, малини або агрусу, додай в кашку дві столові ложки рослинної олії і столову ложку меду. Нанеси скраб на шкіру, залиш на 5 - 10 хвилин, після чого змий теплою водою.

Апельсиновий скраб проти набряків
Прокрути апельсин в блендері до кашкоподібного стану, додай сіль і розтирай шкіру до відчуття жару. Змий теплою водою і обов'язково нанеси заспокійливий крем. Про набряки можеш забути!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 15.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1956

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: