Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 8 секретів ідеальної основи для макіяжу

8 секретів ідеальної основи для макіяжу

Правильно підібрані і використані тональні засоби допоможуть твоїй шкірі виглядати свіжою, чистою і матовою.

archive_is921-017-mal.jpg (19.9 Kb)
1. Навіщо потрібні тональні засоби
Навіть самий гарний макіяж буде ефектно виглядати тільки в тому випадку, якщо шкіра обличчя має рівний тон, а дефекти і недоліки майстерно приховані. Тональні засоби допомагають прибрати жирний блиск, заретушувати "вікові" особливості, надати шкірі матовість і бархатистість. А сучасні "тоналки" не тільки виконують декоративну функцію, але ще й доглядають за шкірою!

2. Тестуй засіб перед покупкою
Вибирай засіб, враховуючи декілька факторів: свій вік, кольоротип і тип шкіри, а також її стан. Попроси у консультанта пробник вподобаного тобою засобу. Тестувати його слід при природному освітленні: інакше результат буде оманливим.

3. Послідовність нанесення засобів
Тональний засіб слід наносити не відразу, а лише хвилин через десять після того, як ти завдала денний крем. Розподіляй його кінчиками пальців у напрямку від центру до скронь легкими круговими рухами. Для вечірнього макіяжу використовуй більш щільний тон, ніж для повсякденного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 причини нанести сонцезахисний крем

4. Щоб шкіра виглядала молодшою
Для того, щоб підкоригувати почервонілі, запалені ділянки шкіри, можеш використовувати засоби зеленуватого відтінку - адже цей колір візуально нейтралізує червоний. Подібні засоби слід наносити або точково, або тонким шаром на те місце, яке хочеш замаскувати - а зверху вже тональний засіб. Для того, щоб надати шкірі свіжий вигляд, візьми тональний засіб зі світловідбиваючими частинками.

5. Як домогтися матового ефекту
Для жирної шкіри краще всього підійдуть рідкі тональні засоби, зазвичай у флакончиках або баночках. Вони майже не містять жирової основи, зате містять пудру-абсорбент найдрібнішої консистенції. Такий тональний засіб допомагає регулювати виділення жиру і зробити шкіру візуально матовою.

6. Як замаскувати запалення
Роздратована шкіра з прищиками і червоними цятками потребує і особливого догляду, і в коригувальних засобах. Спеціальні засоби для проблемної шкіри мають особливу структуру і містять антибактеріальні та заспокійливі компоненти. Звичайно, це не означає, що тональний засіб сам по собі повністю її вилікує, однак він добре впорається з маскуванням недоліків.

7. Харчування для сухої шкіри
Сухій чутливій шкірі необхідно посилене харчування і зволоження. Використовуй ті тональні креми, які містять достатню кількість жирової основи і вологи, до складу яких входять вітаміни А і Е.

8. Омолоджуючий ефект
Щоб обличчя здавалося молодшим, використовуй засоби для зрілої шкіри з ліфтинг - ефектом. Вони додадуть обличчю здорового вигляду, зроблять шкіру більш рівною і гладкою, розгладять дрібні зморшки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 20.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2268

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: